Hugo

Hordeur voor mijn 2de hands oppomptent 280 besteld en snel geleverd gekregen. Helaas heb ik een ouder type dus de deur past niet. Gemeld per e-mail en tijdens mijn vakantie antwoord met het verzoek... Hordeur voor mijn 2de hands oppomptent 280 besteld en snel geleverd gekregen. Helaas heb ik een ouder type dus de deur past niet. Gemeld per e-mail en tijdens mijn vakantie antwoord met het verzoek contact op te nemen om het op te lossen. Prima service dus!

Mieke

Omdat we op zoek waren naar het Crespo kookeiland dat deze week nog mee moet op vakantie, hebben we diverse kampeerwinkels bij ons in de buurt online bezocht. Bestellen en leveren ging supersnel en... Omdat we op zoek waren naar het Crespo kookeiland dat deze week nog mee moet op vakantie, hebben we diverse kampeerwinkels bij ons in de buurt online bezocht. Bestellen en leveren ging supersnel en naar volle tevredenheid. Dat scheelde weer een autorit.

Tevreden met het bedrijf

Mw. Opheikens

Uitstekende service, vlotte levering, zeer tevreden. Vraag/probleem zeer snel naar tevredenheid opgelost.

Ondanks het ontbreken van informatie betreffende de aflevering van het product toch tevreden over de snelle levering.
Donderdag namiddag besteld. Zaterdag in huis.u

Christien

Uitstekende service. Wij hadden o.a. reservestokdelen en een hordeur besteld. Deze wilden we graag meenemen naar ons vakantieadres twee dagen later. Na een telefoontje naar Karsten is alles dezelfde... Uitstekende service. Wij hadden o.a. reservestokdelen en een hordeur besteld. Deze wilden we graag meenemen naar ons vakantieadres twee dagen later. Na een telefoontje naar Karsten is alles dezelfde dag nog verstuurd. En was het op tijd binnen. Super!

Kr

Super behandeld. Goede info gekregen over artikelen

Aw

Erg snelle levering.

Ruud Pet

Prima website, snelle afhandeling, goed product