Zeer onoverzichtelijke webwinkel met absoluut onvoldoende productinformatie. Ik heb bij u een Karsten 230V compressor gekocht omdat ik het product kende van een kennis. Op basis van de info op de site had ik het product nooit gekocht.
Hopenlijk heeft u iets aan deze opmerking.

Reactie Karsten Travelstore:

Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuwe webshop. We snappen uw kritiek dus zeker. Zou u bereid zijn om via de email wat tips te geven die wij voor de nieuwe shop kunnen... Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuwe webshop. We snappen uw kritiek dus zeker. Zou u bereid zijn om via de email wat tips te geven die wij voor de nieuwe shop kunnen gebruiken?
Alvast bedankt!

Goed bedrijf alleen website kan en moet beter.

Alvast bedankt!

Schilders

Bij het bestellen van mijn hordeur kreeg ik via de mail andere info dan aan de telefoon; is toch verwarrend !
Daar doorheen kijkend, ging verder alles goed.
Dat hoop ik tenminste, maar...
Daar doorheen kijkend, ging verder alles goed.
Dat hoop ik tenminste, maar weet dat pas zeker nadat ik de tent op vakantie opgezet heb.

Reactie Karsten Travelstore:

Onze excuses voor de verwarring.
Onze excuses voor de verwarring.
Bij de Karsten Tenten artikelen checken we de bestelling soms dubbel omdat er door de jaren heen enkele veranderingen hebben plaats gevonden. Het was niet onze bedoeling om daarbij voor verwarring te zorgen.
Nogmaals onze excuses en graag tot ziens in onze winkel of webshop!

Reserveventiel aankoop voor opblaasvoortent

Ik heb een Karsten Tent, de bijpassende accessoires koop ik bij Travelstore ,

Perfecte service, heel bereidwillig, vriendelijk personeel, zeer goede dienst na verkoop

Primaen zo snel geleverd.top

Snelle levering en alles is compleet aangekomen.

Prima en de volgende dag al bezorgd.