Betreft onze eerste bestelling bij Karsten Travelstore: onberispelijke service over de ganse lijn

alleen het volgsysteem van de leveringsfirma GLS kan beter (in vergelijking met mijn ervaring met andere leveringsbedrijven)
ik had het pakje al in handen voordat ik op de site kon zien wanneer ik de levering kon verwachten

Thea Huijbregts

Een meer dan positieve ervaring met Karsten Travelstore.

Fokke Zijlstra

Uitstekende service, levering via fabrikant, achteraf controle of levering correct was

Sylvia Glashouwer

Tweede Karsten tent is inmiddels in ons bezit na een tussenpauze van 9 jaar. Kijken ernaar uit om weer te gaan kamperen met de tent.

Al bekend van aankoop tent Webshop zeer handig! zinvolle impulsaankoop gedaan

J.B. Perry - Vlasveld

Heel goed te woord gestaan door een medewerker. Hij dacht met mij mee. Dat voelt altijd goed.

Prima, snelle service

José

Ik ben erg tevreden en aangenaam verrast , ik had voor mijn Fafuma stoel food pads nodig van een speciale maat en geen enkele winkel met webshop kon of wilde me helpen en toen ik die vriendelijke... Ik ben erg tevreden en aangenaam verrast , ik had voor mijn Fafuma stoel food pads nodig van een speciale maat en geen enkele winkel met webshop kon of wilde me helpen en toen ik die vriendelijke mevrouw van Karsten aan de lijn had met mijn vraag is door de winkel naar de schap gerend om voor mij te kijken of de food pads op mijn stoel zouden passen en inderdaad... ze passen, geweldig!

Prima, snelle service