Vreemde vermelding bij betaling

Reactie Karsten Travelstore:

Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben onlangs inderdaad problemen gehad met de betaling. Gelukkig is dit probleem inmiddels opgelost en gaan wij er vanuit dat dit niet meer voor zal komen.

Goede levering, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle reactie op vragen over het product

Karsten Travelstore komt hun belofte na in de middag besteld en de volgende dag geleverd

Rolf Smalt

Bestelling is vlot en volgens afspraak geleverd.

John

Goede telefonische service en bereikbaarheud
snelle levering

Deskundig en supervriendelijk

Ralph

Karsten is echt een topbedrijf. Hun eigen tenten zijn schitterend, aankoop is een flinke investering maar je krijgt er heel wat voor terug. Verder bieden ze uitstekende service, vriendelijk,... Karsten is echt een topbedrijf. Hun eigen tenten zijn schitterend, aankoop is een flinke investering maar je krijgt er heel wat voor terug. Verder bieden ze uitstekende service, vriendelijk, behulpzaam, elke keer weer. Dat geldt ook voor de webwinkel. Ook een prachtige showroom en winkel in Zwaag. Qua bezorging zijn ze niet "voor 23 uur besteld, morgen in huis", maar dat hoef je ook niet te verwachten vind ik - je krijgt het binnen een paar dagen bezorgd.

Heb een broek besteld waarvan ik de maat verkeerd had ingeschat. Door snel meedenken van de klantenservice kon het retourneren en opnieuw bezorgen gecombineerd worden met een lopende bestelling,... Heb een broek besteld waarvan ik de maat verkeerd had ingeschat. Door snel meedenken van de klantenservice kon het retourneren en opnieuw bezorgen gecombineerd worden met een lopende bestelling, zodat er geen extra verzendkosten gerekend hoefden te worden. Uitstekende service en prettig contact.