Lars Slooves

Goed, een mooie zaak met vriendelijke personeel

Dick Maasdam

Wij kennen dit uiterst vriendelijke en bekwaam bedrijf al jaren. Onlangs een Karsten compressor gekocht. Wat ik op zijn minst bijzonder vind is dat bij dit oer Hollandse bedrijf een... Wij kennen dit uiterst vriendelijke en bekwaam bedrijf al jaren. Onlangs een Karsten compressor gekocht. Wat ik op zijn minst bijzonder vind is dat bij dit oer Hollandse bedrijf een gebruiksaanwijzing is die Engelstalig is???

Eric Nieboer

Prima service

Ilse Van Santen

Top bedrijf. Vriendelijke mensen, zowel in de winkel als online en goede service. Antwoord op al onze vragen.

Jelle van Pommeren

Zeer matig, na 5 dagen nog niets ontvangen

Reactie Karsten Travelstore:

Beste Victor,
Beste Victor,
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen wel dat uw ervaring met ons niet naar verwachting is geweest. Zoals aangegeven via de e-mail hebben wij u geïnformeerde dat er een artikel niet op voorraad was, de terugkoppeling vanuit u kwam op vrijdag middag voor het paasweekend. De pakketten waren toen al opgehaald en wegens het paasweekend gingen daar helaas dus een paar dagen overheen. Uw bestelling is naar u onderweg en wij hopen dat u veel plezier van uw bestelling zult hebben. Hopend loopt het een volgende keer iets soepeler voor u tijdens het bestellen.
Met Vriendelijke groet,
Maureen

Chiel Daanen

(Bewerkt)

Bestellen en bezorgen gaat prima. De website geeft goede informatie en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Terugsturen is ook goed geregeld: als het product kapot is, dan kun je... Bestellen en bezorgen gaat prima. De website geeft goede informatie en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Terugsturen is ook goed geregeld: als het product kapot is, dan kun je een retouretiket aanvragen!

Peter Keijzer

Goede service