Jacq.

Goede service. Blij met onze Karstentent. Jammer dat Karsten meegaat met de glamping-manie.

Alexander Brouwer

Goed, snelle levering

Fleur Bakker

Alles netjes en op tijd geleverd. Werd op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd zou worden

Koopmans .

Winkelervaring: goede uitleg, verkoper neemt tijd voor je.

Marrcel Poeckling

Verzending traaaag. Rest goed

E Vos

Zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en snelle verzending

Jeanet

Jammer, dat we een showmodel hebben ontvangen, dit is niet aan ons gemeld. Volle pond betaald.

Reactie Karsten Travelstore:

Beste,
Beste,
Wat jammer dat u ervaring met onze webshop niet is zoals gehoopt. Wanneer wij enkel nog een showmodel hebben, vragen normaliter altijd toestemming aan de klant voordat wij overgaan tot verzending. Ik kijk dan ook graag met u mee, waar het is fout gegaan. Zou u mij willen mailen (info@karstentravelstore.nl) of bellen (0229-562120)? Ik help u graag verder.
Yaël

Paul Campen

Slecht

Reactie Karsten Travelstore:

Beste meneer van Campen,
Beste meneer van Campen,
Wat jammer dat u onze webshop als slecht heeft ervaren. Zou u mij via de mail info@karstentravelstore.nl of de telefoon 0229-562120 kunnen toelichten, waar dit aan lag? Ik help u graag!
Met vriendelijke groet.
Yaël

Han de Vlieger

Snelle en correcte levering van een voordelige aanbieding