Offerte
Nazorg
Communicatie

Gina Bonder

Super goed

Zeer vriendelijk en goeie uitleg

MV

Los van het feit dat het product goed is, is de communicatie/voordoen wat uit de hoogte en dat is erg jammer.

Wij voelden ons geen klant, dit denken wij (maar dat is eigen invulling), dat wij maar twee losse items wilden kopen ipv hele nieuwe kattenren.

Wij hadden netjes uitgetekend, foto’s gemaakt, maar helaas werd daar weinig mee gedaan. Meneer tekende zelf (wat natuurlijk mag) met bijbehorende maten. Maar luisterde voor ons gevoel niet echt, waardoor je dus een beetje ongehoord voelt. In plaats van te verdiepen in ons, de klant, kregen wij juist te horen dat het druk was, eigenlijk geen tijd voor ons en voor de afspraken die op die middag nog gepland stonden.

Maar als je daarna overeenkomst bereikt, datum afspreekt wanneer het klaar zou zijn, je dan een week vantevoren gebeld wordt met wat precies de bedoeling is/maten zijn, dan baal je wel dat je bij dit bedrijf besteld hebt. Het gaat ze te goed.

Goed product

Communicatie, zorg dat klant zich ook echt klant voelt

Kattenren.com

Een kattenren en zitplankjes gekocht prima geleverd

Kommen gemaakt afspraak na en mochten een tijdstip niet passen kan het makkelijk worden verzetten.
Een kwartier voor ze op de stoep staan ook een belletje wel zo fijn

Weet ik zo niet te bedenken

Familie van Reen

Alles wat ze doen en beloven is goed en duidelijk.

Perfecte kwaliteit, van offerte, via meten en plaatsen.

Fam van Wanrooij

Top bedrijf

Heel klant gericht staan klaar voor al jouw wensen geven goed advies echt top

Zijn er voor ons niet alles is perfect

Gülcan

Een aanrader 👍

Goed 👍

Geen idee

Ageeth Theunissen

Dit is nog eens een ouderwets en kwalitatief goed bedrijf. Zo zijn er nog maar weinig.

Correspondentie met de klant is goed

Helemaal geen verbeter punten. Blijf vooral zo doorgaan.

Melissa

Fijn, vriendelijk en warm bedrijf. Een prachtige op maat gemaakte kattenren laten plaatsen op mijn balkon. Ontzettend tevreden met mijn keuze om voor dit bedrijf te gaan!

Prachtige kattenren en vriendelijke medewerkers en eigenaren.

Geen verbeterpunten of tips. Alles verliep soepel en naar wens.

Poel

Goede uitleg over de hordeur zowel per mail, telefoon en bij bezoek aan de showroom.

Duidelijk

Niets

Parohi

Van bezoek aan de showroom tot het plaatsen ervan liep alles perfect.

Goed bereikbaar.