Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

B schennink

Fijne mensen mooi werk geleverd

Duidelijke afspraken goede sevice

j vdonk

kwaliteit

wacht nog op plaatsing schroef die is vergeten

S. A. Rang

Aardige en meedenkende werknemers, service is prima. Vanwege materiaal-schaarste helaas wel ruim een half jaar moeten wachten, maar uiteindelijk wel een mooi resultaat.

Er wordt netjes van tevoren gebeld.

Zorg dat de telefoonlijn van het bedrijf op kantoor staat waar er iemand op kan nemen zodat vragen meteen beantwoord kunnen worden.

Eric vd Veen

Goed contact en geleverd volgens opgave

meedenkend in de uitvoering en gemaakt zoals gevraagd

Geen...

Schaap

Goed. Alleen ik moet er de volgende keer wat alerter op zijn hoe de plaatsing van de deur in de katteren. Uiteindelijk had ik beter een kleinere deur gemoeten. Na de plaatsing van de openslaande... Goed. Alleen ik moet er de volgende keer wat alerter op zijn hoe de plaatsing van de deur in de katteren. Uiteindelijk had ik beter een kleinere deur gemoeten. Na de plaatsing van de openslaande deuren paste deze deur in de ren niet en moest worden omgekeerd om nog open te kunnen.

gewoon

Ik had er (achteraf) alleen een beetje moeite mee met de manier waarop men aangaf dat ik die planten maar moest verwijderen i.v.m. de positie van de deur.

Janna

TOP!!!

Mijn katten waren al dolblij met de kattenren, maar nu met de inrichting kan het helemaal niet meer stuk. De katten zitten veilig én ze zijn happy!
De communicatie met de mensen hier is...
De communicatie met de mensen hier is geweldig, enthousiaste heren en een hartelijk ontvangst. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren, ik kom hier zeker nog eens terug!

Ik zou blij zijn met een webshop, maar dat is puur persoonlijk ;-)

Astrid Sijbring

100% tevreden en blij

Snelle reactie op mailtjes maar vooral heel blij met het product zelf.

Misschien een pinautomaat bij de chauffeur, maar verder alleen maar content.

Martine Holterman

Positieve ervaring met het bedrijf.

Duidelijke offerte en duidelijke uitleg. Vriendelijke medewerkers , snelle werkers..

Geen.

W. van Zeventer

Mooie ren, precies zoals ik in gedachte had, snel en netjes geplaatst

snel en vriendelijk

Agnes Sauer-Hurkmans

Onze ervaring was top van de communicatie in de winkel heel gezellig en vakkundig toen een datum geprikt dat was helaas minder omdat bijna iedereen een kattenren wil hebben hebben we 1 half jaar... Onze ervaring was top van de communicatie in de winkel heel gezellig en vakkundig toen een datum geprikt dat was helaas minder omdat bijna iedereen een kattenren wil hebben hebben we 1 half jaar gewacht maar het wacht was het zeker waard wij maar vooral de katten zijn er heel blij mee

"Wat niet past wordt passend gemaakt" de monteurs weten overal en oplossing voor gewoon SUPER

Gewoon zo doorgaan????????????