Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Particulier

Vriendelijk, kundig en goed advies. Daarnaast werd er een mooi product geleverd.

Altijd bereikbaar. Ook tijdens de montage.

Technische puntjes voor het product.
De dienstverlening is top.

Kalkhoven -Maliepaard

Ik ben alleen maar positief

Voor wat mijn wensen waren alleen maar sterke punten

Swarts

Er is zelfs een zeer prettige ervaring met dit bedrijf, heel fijne mensen die de rennen hebben geplaatst, het ziet er super uit en het belangrijkste, ons Kleintje is er heel gelukkig mee, ook de... Er is zelfs een zeer prettige ervaring met dit bedrijf, heel fijne mensen die de rennen hebben geplaatst, het ziet er super uit en het belangrijkste, ons Kleintje is er heel gelukkig mee, ook de klimpaal en de plankjes en zo, zijn heel leuk voor haar, dank jullie heel hartelijk??

Alles verliep volgens afspraak

A.Slaats

Kattenren.com

Zeer klantvriendelijk

Geen opmerkingen

J.D. Jager

Betrokken overleg, goed ingemeten en vervolgens uitgevoerd volgens afspraak.
Ik kreeg via telefonisch contact de indruk dat de eigenaar actief meedacht over de beste mogelijkheid.

Vriendelijk, meedenkend en rustig.

Opvolgen van afspraken:
Ik stuur u morgen een e-mail werd een weekje later, maar als ik erover belde was dat geen probleem, dus voor mij uiteindelijk niet erg.

Eugenie De Roij

Fijn, klein bedrijf, grote betrokkenheid

Communicatie, meedenken, betrokkenheid, kwaliteit materiaal

François vandecruys

Zeer klantvriendelijk en de afwerking van hun product zeer professioneel.

het leveren van kwaliteit en de behulpzaamheid voor hun klanten

houden zoals het nu loopt

Anke Geurts

Heel tevreden over de kattenren. Het ziet er prachtig uit en de kat vindt het geweldig buiten. De kleur van het materiaal (crème) past mooi bij onze overkapping.

Het is helemaal op maat gemaakt en mooi afgewerkt. De fotogalerij op de website helpt bij het maken van een plan en geven goed weer wat er allemaal mogelijk is.

Ik mis op de website de afmetingen van de elementen om de ren mee in te richten.

Peter van Asseldonk

Erg goed, duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn, de kosten. Monteurs zijn vakbekwaam en vriendelijk.

Flexibel en klantgericht.

Janssen

Mooi en stevig materiaal. Bij het bestellen ontzettend goed geholpen en er is overal aan gedacht. Jongens van de logistiek zijn super vriendelijk en behulpzaam bij uitleveren van de kattenren. Mooi en stevig materiaal. Bij het bestellen ontzettend goed geholpen en er is overal aan gedacht. Jongens van de logistiek zijn super vriendelijk en behulpzaam bij uitleveren van de kattenren.

Kattenren is perfect op maat en uitleg + bouwtekening wijst voor zich. Mooi en makkelijk systeem.

Eigenaar Ton Bergmans is erg kortaf en bot aan de telefoon bij het maken van de leveringsafspraak. Weet niet of het doelbewust is, maar het kan echt vriendelijker !

Reactie Kattenren.com:

Geachte mevrouw Sommeren, dat was inderdaad niet bewust.
Oprechte excuses hiervoor, en bedankt voor uw eerlijke reactie.