Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Vera Van de Cruys

Kattenren.com ontdekt via internet. Na een bezoek aan de toonzaal meteen offerte laten maken voor kattenren met accessoires. Gisteren was het dan eindelijk zover en kwamen Harrie en Corne langs om... Kattenren.com ontdekt via internet. Na een bezoek aan de toonzaal meteen offerte laten maken voor kattenren met accessoires. Gisteren was het dan eindelijk zover en kwamen Harrie en Corne langs om de kattenren (aanbouw aan bestaande overkapping) te plaatsen. Er waren enkele problemen, maar die werden vakkundig opgelost door hen.
Het resultaat mag zeker gezien worden. De afgewerkte kattenren is zeer mooi, onze katten zijn erg blij met hun nieuwe speelterrein en de baasjes zijn dus ook tevreden.

Goede vakkennis en mooie afwerking van een toch niet zo’n gemakkelijke opdracht.

Even een seintje vooraf dat de medewerkers onderweg zijn zou wel handig zijn. Voor de rest : doe zo verder !

Robert Leunis

Heb bij katernen.com een kooi besteld voor mijn 3 poezen. Ton is persoonlijk alles in Antwerpen komen opmeten en heeft perfect advies gegeven betreffende de "do's and don'ts". De offerte was zeer... Heb bij katernen.com een kooi besteld voor mijn 3 poezen. Ton is persoonlijk alles in Antwerpen komen opmeten en heeft perfect advies gegeven betreffende de "do's and don'ts". De offerte was zeer transparant en correct. De levering en professionele plaatsing door Harry en zijn collega zijn vlekkeloos verlopen. De poezen zijn super tevreden.

product - concept - contact - installatie

Er zijn altijd verbeterpunten, doch op dit moment ben ik super tevreden.

Carin

Goede adviezen, altijd oplossingen, professioneel geplaatst. Alleen jammer dat de daadwerkelijke afspraak pas last minute bekend is, maar blij dat ie nog vóór de zomer geplaatst kon.
Ik en...
Ik en mijn 2 katten genieten van het resultaat....

Jana

Gelukkig toch redelijk snel geplaatst

Goede kwaliteit en ervaring

Geen idee, sneller leveren, maar gezien de drukte is dat moeilijk.

Mieke Ros

Perfect

alles is prima, houden zo

niets meer aan doen

Na een eerste wat teleurstellend contact ( wat opdringerig, niets kunnen meenemen omdat er niet kon gepind worden, wilden dat ik terug kwam om offerte te willen maken waar ik geen behoefte aan... Na een eerste wat teleurstellend contact ( wat opdringerig, niets kunnen meenemen omdat er niet kon gepind worden, wilden dat ik terug kwam om offerte te willen maken waar ik geen behoefte aan had...) kwam er een veel vlottere en betere service!

Zéér positief! Zowel een goede en vriendelijke klantenservice alsook zeer mooie en degelijke materialen.

Zeer degelijke materialen en vriendelijk klantencontact.

Do Company

Perfecte kwaliteit, prima en snelle service

vriendelijk en snelle reactie

Goede service
Deskundig en vriendelijke medewerkers

Altijd bereikbaar per telefoon

nee

Eva

Ik heb een zeer positieve ervaring met Kattenren.com. Zij hebben een mooi staaltje werk afgeleverd. De katten blij, evenals het baasje.

De medewerkers van Kattenren.com heb ik als kundig ervaren. Zij denken met de klant mee en gaan oplossingsgericht te werk.