Offerte
Nazorg
Communicatie

Hennie Clarisse

Na telefonisce contakt binnen een paar dagen komen meten voor een kattenren
Snel de offerte gekregen .en gelijk de afspraak gemaakt voor het plaatsen .
Hoe wel ze het erg druk...
Na telefonisce contakt binnen een paar dagen komen meten voor een kattenren
Snel de offerte gekregen .en gelijk de afspraak gemaakt voor het plaatsen .
Hoe wel ze het erg druk hebben is bij mij snel de kattenren geplaats .
Ze doen echt wat ze beloven.

Vriendelijke mensen .ze levering kwaliteit.
Ze weten wat ze doen . Vakkundig.
Ik raad dit bedrijf aan.

Voor mij is alles goed

Marion

Uiters vakkundig en snelle levering ,erg vriendelijk kontact per telefoon. Ben super tevreden met mijn aankoop

Super snelle service

guy beyens

Zeer mooie katten ren, en mooi en vakkundig geplaatst, als ook de hordeur, top mensen

Y. Vis

1 keer de reis ondernomen om naar Best te gaan, prima geholpen en er werd goed meegedacht om problemen op te lossen, meteen laten inplannen voor plaatsen. Vaklui bij ons langs geweest om in te... 1 keer de reis ondernomen om naar Best te gaan, prima geholpen en er werd goed meegedacht om problemen op te lossen, meteen laten inplannen voor plaatsen. Vaklui bij ons langs geweest om in te meten. Én vaklui om de ren te plaatsen na enkele weken wachten. Maar hij staat mooi strak, katten blij en wij ook blij.

Meedenken, advies. Overal is een mouw aan te passen.

Nee.

Annemarie van Doorn-Zegers

Na een bezoek aan de showroom, waar we zeer goed geholpen werden, een afspraak gemaakt om thuis de kattenren te laten inmeten. Na goedkeuring van de offerte hebben we de kattenren laten plaatsen... Na een bezoek aan de showroom, waar we zeer goed geholpen werden, een afspraak gemaakt om thuis de kattenren te laten inmeten. Na goedkeuring van de offerte hebben we de kattenren laten plaatsen door vakkundige mensen

Ondanks dat er bij de eerste plaatsing een foutje was gemaakt, werd deze snel en zeer goed opgelost.

Nee, vanaf het 1e bezoek tot na het plaatsen is alles naar tevredenheid verlopen

Robert Dijkhuizen

Ik heb een kleine kattenren voor op mijn balkon gekocht. Ziet er keurig uit.

Professioneel, kwaliteit, vriendelijk, doen echt hun best en afspraak is afspraak. Betrouwbaar dus.

Houd rekening met wachttijden. Ik had geluk want mijn ren kon eerder geplaatst worden waarvoor dank.
Prijs is aan de hoge kant.

Wauters A nja

Heel goede service alles bespreekbaar montage prima gedaan en snel wel een beetje lang wachten voor de plaatsing 3 maanden dat is wel een beetje spijtig

zijn echte stielmannen en snelle werkers

Arenthals

Super

Kwalitijd

Lianne Verouden

De kattenren staat er sinds november 2017. Het is er eentje van 36 m2. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat! De katjes maken er dag en nacht gebruik van en ravotten of luieren wat ze maar willen.... De kattenren staat er sinds november 2017. Het is er eentje van 36 m2. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat! De katjes maken er dag en nacht gebruik van en ravotten of luieren wat ze maar willen. Ondertussen is de ren ontwikkeld tot een sieraad voor de tuin, want het oog wil ook wat. De mensen van Kattenren.com hebben erg goed met me meegedacht bij de plannen voor een tunnel naar de kattenren en de kattenren zelf. De installatie is professioneel uitgevoerd door aardige medewerkers van Kattenren.com. De ren staat als een huis, prima kwaliteit. De katjes en ik zijn er erg blij mee.

Meedenken, professionele uitvoering, nakomen van afspraken.
Meedenken, professionele uitvoering, nakomen van afspraken.
In verband met de lange levertijd kreeg ik een aantal maanden een kattenren in bruikleen. In verband met een 'boze buurman' was dat erg fijn.

De levertijd was lang, maar dat is opgelost.

Prima ervaring. Goed advies en kattenren is professioneel geinstalleerd. Ren ziet er erg mooi uit.

Er wordt goed meegedacht. Professionele medewerkers.

Geen.