Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Steef Minkenberg

Diensten zijn op de klant afgemeten, doordat we zo dichtbij wonen hebben ze meerdere keren een kort bezoek kunnen doen om er zeker van te zijn dat alles perfect zou passen. De bezorging was ook erg... Diensten zijn op de klant afgemeten, doordat we zo dichtbij wonen hebben ze meerdere keren een kort bezoek kunnen doen om er zeker van te zijn dat alles perfect zou passen. De bezorging was ook erg vlot en het opzetten van de kooi (zelf gedaan) duurde met simpele instructies ongeveer 2 uur.

Diensten zijn afgemeten op de klant
Alles netjes op maat
Mooi resultaat

Geen eigenlijk, diensten zijn netjes afgemeten op mijn behoefte

Heidi

Voor ons geen kattenren maar een konijnenren. Wij zouden deze zelf inmeten en zelf plaatsen, maar aangezien de overkapping een schuin dak heeft, was dit voor ons toch te grote uitdaging. Gelukkig... Voor ons geen kattenren maar een konijnenren. Wij zouden deze zelf inmeten en zelf plaatsen, maar aangezien de overkapping een schuin dak heeft, was dit voor ons toch te grote uitdaging. Gelukkig konden de mannen van kattenren.com op korte termijn langskomen om het toch in te meten en ze hebben vandaag ook de konijnenren geplaatst. De ren sluit naadloos aan, waardoor het een heel strak geheel is geworden. En ze hebben voor ons ook een speciaal luik erin gemaakt voor het voeren van de konijnen. Dus niet alleen voor katten / vogels maar ook voor andere huisdieren geschikt!

Denken mee.
Werken heel netjes, vriendelijk en behulpzaam.
Maatwerk en speciale opties, ze kunnen alles maken.
Montage is echt een aanrader.
Showroom met ruime...
Denken mee.
Werken heel netjes, vriendelijk en behulpzaam.
Maatwerk en speciale opties, ze kunnen alles maken.
Montage is echt een aanrader.
Showroom met ruime hoeveelheid voorbeelden.

Geen verbeterpunten! Ga zo door!

Sylvia

Mooi bedrijf, kwaliteitsproducten, alles perfect afgewerkt. Er is bij ons een kattenren geplaatst en dat is keurig gedaan. Vakkundig en vriendelijk personeel. Met Ton prettig communiceren en hij... Mooi bedrijf, kwaliteitsproducten, alles perfect afgewerkt. Er is bij ons een kattenren geplaatst en dat is keurig gedaan. Vakkundig en vriendelijk personeel. Met Ton prettig communiceren en hij denkt goed mee.
Kortom perfect !!!

De vakkundigheid en professionaliteit zijn zeker de sterke punten

Tamarah IJsseldijk

Erg vriendelijke medewerkers. Duidelijk in de afspraken en super mooi werk geleverd.

Saskia Sillekens

Geweldig!

Goed vakmanschap, duidelijke communicatie en uitstekende service

Nvt, ga zo door!

Cattery Serrurier

Ik heb een cattery en voor mijn Noren maar vooral kittens had ik een veilige ren nodig.
Ik heb overal gezocht maar niets was naar mijn zin totdat ik de rennen op de foto`s zag van kattenren.com
Mooi stevig materiaal. De ren is helemaal naar mijn verwachting.

snel als het nodig is. Ik had de ren met spoed nodig en had de ren binnen twee weken.
Super goed materiaal echt ook voor stevige en meerdere katten.

Niets op aan te merkten

Weken eerder dan afgesproken is de kattenren geplaatst. Omdat het in deze tijd nog heel mooi weer is, kunnen mijn katten nog heerlijk genieten.

Snelle plaatsing en keurig werken.

Tamara

Geweldig bedrijf. Denken goed mee over opties. De installatie was zo gepiept, de werkmannen waren aardig en lieten alles opgeruimd achter.

Denken goed mee!

Mw de Vries

Goed advies, snelle levering en een prachtig resultaat.

Mooi product.

Wim van Leest

Kattenren.com heeft bij ons een prima kooi neergezet die ook bij onze poes goed in de smaak valt. Daarnaast is er een katbestendige hordeur geplaatst. Ook die voldoet goed. Plaatsing en montage... Kattenren.com heeft bij ons een prima kooi neergezet die ook bij onze poes goed in de smaak valt. Daarnaast is er een katbestendige hordeur geplaatst. Ook die voldoet goed. Plaatsing en montage waren efficiënt.

Ze leveren wat is afgesproken.

Wat meer, bijvoorbeeld per e-mail, informatie verstrekken over omvang bestelling, vordering van bouw en heldere factuur.