Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Philip Rosiers

Correcte service, professionele installatie door vriendelijke mensen.
Niet goedkoop maar prijs/kwaliteit top.
Gemaakte afspraken worden ook correct nagekomen. En dit is niet een...
Correcte service, professionele installatie door vriendelijke mensen.
Niet goedkoop maar prijs/kwaliteit top.
Gemaakte afspraken worden ook correct nagekomen. En dit is niet een éénmalig contact, maar reeds de 2de maal dat we op hen beroep doen.

Ze maken tijd voor je vrij, zoeken mee naar oplossingen. Komen opmeten indien nodig en leveren zoals afgesproken. Wat meer kan je verwachten van een bedrijf?

Eigenlijk geen op vlak van service. Product-technisch misschien een deurtjes voorzien met een echte klink ipv de schuivertjes.

Walter Jaspers

Zeer goed

Woord is woord ,

Prettig geholpen en snelle levering

Heel mooi degelijk materiaal en heel netjes opgeleverd.

Kris Verhaegen

Prima productkennis, denken goed mee met de klant, hele mooie en degelijk producten en supervriendelijke ontvangst

Hele persoonlijke en vriendelijke ontvangst!

Vooral zo verder doen!

Professioneel en zeer klantvriendelijk. Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd

Betrouwbaarheid

Cindy Koopmans

Wij hebben via e-mail onze wensen in plan gebracht en hebben zeer vlug een offerte ontvangen, evenals een uitnodiging om de showroom te bezoeken. Wij zijn daar vrij vlug op ingegaan en daar genoten... Wij hebben via e-mail onze wensen in plan gebracht en hebben zeer vlug een offerte ontvangen, evenals een uitnodiging om de showroom te bezoeken. Wij zijn daar vrij vlug op ingegaan en daar genoten van een zeer professionele begeleiding van ontvangst tot ‘tot ziens’. En zeer ruim voor afspraak zijn wij onze bestelling kunnen gaan afhalen vandaag. Waarvoor dank !

Afspraken meer dan ruim nagekomen. Communicatief zeer kort op de bal spelend.

Geen enkele. Misschien om dan toch iets te zeggen . . . honing bij de thee 🤭

Super. Vriendelijke mensen

Anonien

Nette snelle plaatsing van ren

Goede communicatie

Kelly

Sneller dan verwacht geleverd!

Bijna ten alle tijden makkelijk te bereiken voor vragen ed.

Jammer dat het zelf in elkaar zetten toch wat lastiger bleek dan werd gezegd.... weinig info op het papiertje .... maar fijn dat we altijd konden contacten! Uiteindelijk alles gelukt en zijn we mega... Jammer dat het zelf in elkaar zetten toch wat lastiger bleek dan werd gezegd.... weinig info op het papiertje .... maar fijn dat we altijd konden contacten! Uiteindelijk alles gelukt en zijn we mega blij dat onze kat nu lekker van het zonnetje kan genieten dankzij Kattenren.com!