Offerte
Communicatie

van Ommen

Prima!

Zeer correct opgemeten

Vriendelijke mensen, goed product!

Het bedrijf levert een product op maat en weet wat er leeft bij kattenbezitters.

Desiree

Geweldig , werken secuur en denken mee

meedenken , erg vriendelijk , komen hun afspraken na ,

Caroline Homburg

Geweldig!

Goede communicatie zowel per e-mail, telefonisch als persoonlijk. Van tevoren wordt alles opgemeten en de mogelijkheden besproken. De kattenren is van goed materiaal en is vakkundig op maat... Goede communicatie zowel per e-mail, telefonisch als persoonlijk. Van tevoren wordt alles opgemeten en de mogelijkheden besproken. De kattenren is van goed materiaal en is vakkundig op maat gemaakt. De vriendelijke medewerkers van Kattenren.com plaatsen de ren heel erg netjes en zorgvuldig. Onze rennen werden veel eerder dan verwacht geplaatst en zowel wij als onze kater Pico zijn heel erg blij met het resultaat.

Geen.

P. Toetenel

Prima ervaring met dit bedrijf.

Deskundig,Service gericht en klantvriendelijk

door mijn ervaring heb ik geen verbeterpunten

A. Hofland

Zeer goede ervaring.

Kattenren werd ongeveer 2 weken eerder geplaatst dan afgesproken.

Kan niets bedenken.

Eijmers

Prettig. Goed bereikbaar. Komt afspraken na.

Snelle levering.

Uitleg voor het in elkaar zetten van de ren mag wat mij betreft op papier. En dan met name het monteren van het dakpaneel aan de zijpanelen en aan de muur. Dit werd mondeling gedaan en dan ben je... Uitleg voor het in elkaar zetten van de ren mag wat mij betreft op papier. En dan met name het monteren van het dakpaneel aan de zijpanelen en aan de muur. Dit werd mondeling gedaan en dan ben je eigenlijk het verhaal al weer kwijt voordat je aan de slag gaat. Er wordt gezegd het wijst zich vanzelf, maar dat gaat niet geheel op. Er wordt wel bij verteld dat je contact op kan nemen als je er niet uitkomt. Hier geen gebruik van gemaakt omdat het zondag was.
Dakpaneel zit wel vast maar niet zoals behoort.

Reactie Kattenren.com:

Heel erg vervelend dat het met het niet helemaal volgens plan gegaan is.
U had gerust even op zondag mogen bellen.
Bedankt voor uw reactie wij gaan hiermee aan de slag dat dit soort dingen...
Heel erg vervelend dat het met het niet helemaal volgens plan gegaan is.
U had gerust even op zondag mogen bellen.
Bedankt voor uw reactie wij gaan hiermee aan de slag dat dit soort dingen niet meer voorkomen.

E.P. Kooistra

Goede kwaliteit , keurig gemaakt!!!

Denken mee

Professioneel en denkt in oplossingen . Wij zijn heel blij met het resultaat.

Luistert goed naar de wensen en denkt mee om oplossingen te vinden! Werken heel netjes.

Prettige ervaring

afspraak is afspraak