Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Turfboer- Mooijman

Super mooie producten en een stel vakmannen!

Zeer goed overleg m.b.t. plaatsingsmogelijkheden.

Geen.

Boskat

Prima bedrijf! Goed overleg gehad. Werkelijk alles is (bijna) mogelijk. Plaatsing van de ren is erg netjes!

Alles

Heel vriendelijk en correct

Hun vriendelijkheid en degelijke materialen

Brouwer

In April met drie vrouwen naar Best om bij kattenren.com te kijken voor een kleine buitenren op mijn balkon voor gozer.
De koffie stond klaar, rondgekeken in de showroom en ja, we hadden er...
De koffie stond klaar, rondgekeken in de showroom en ja, we hadden er vertrouwen in.
Tijdens de koffie met Ton besproken waar we aan denken en een afspraak gemaakt op de boel op te meten.
Ton heeft het zo druk dat de wachttijd 3 maanden was ja dat heb je als je iets goed wilt, gelukkig kon de ren in Juli geplaatst worden en Gozer vind het heerlijk, kijk maar naar de foto's.
Zowel Ton als Harry bedankt.

Hartelijke groet,
Sylvia

Ze denken mee en ze luisteren naar suggesties.

Geef bij de offerte aan dat je een x bedrag voor de levering wilt ontvangen of dat de factuur voor de levering voldaan moet zijn.
Daar ik dit pas later hoorde, kwam dit een beetje vreemd over.

Yvette Buijs

Omdat het noodzakelijk was dat wij een van onze katten apart moesten houden, hadden wij een snelle en adequate oplossing nodig. Op zaterdag de showroom bezocht en oplossing besproken. De dinsdag... Omdat het noodzakelijk was dat wij een van onze katten apart moesten houden, hadden wij een snelle en adequate oplossing nodig. Op zaterdag de showroom bezocht en oplossing besproken. De dinsdag daarop hadden wij de offerte in de mail. Een week later konden wij de panelen al op komen halen. |Wat een service!

Met de klant wordt zeer gedetailleerd de maatwerk oplossing besproken.
Zeer invoelend voor noodgeval bij de klant en hebben vervolgens hun uiterste best gedaan om snel te leveren.

Van Kuyk Iris en Michielsen Cindy

Zeer positief.

Prima bedrijf, laagdrempelig, neemt de tijd om een passende oplossing te zoeken voor de vraag van de klant.
Komt ook kijken en zelf meten als dat gewenst is.
De uitvoering van de...
Komt ook kijken en zelf meten als dat gewenst is.
De uitvoering van de plaatsing van de ren gebeurt vaktechnisch en zeer vriendelijk.
Kortom een bedrijf waar ik zeker weer naar toe zou gaan.

Zeer vriendelijk en houdt zich aan gemaakte afspraken

Judith kochen

In 1 woord: top! Zowel ton,zijn zonen, zijn medewerkers en zijn invalmedewerker.
In veel meer woorden: begin dit jaar wilde ik een kattenren bestellen voor 2 ernstig zieke poezen die niet zomaar buiten kunnen zoals mijn andere 2 katten.
Van hun beperkingen, o.a. hartruis en nierfalen, hebben annie en katja zelf niet veel last. maar ze hebben wel slechts een beperkte levensverwachting en hebben zware medicatie nodig.
Ik schrok dus van de levertijd,omdat het niet zeker was dat de poezen de levering van de ren zouden halen. Van ton bergmans heb ik toen tot levering van de nieuwe ren een kleine ren kunnen gebruiken, zodat de dames de hele zomer alvast toch buiten konden.
En ze hebben het gehaald: vanaf gisteren zitten ze prinsesheerlijk in hun nieuwe tuinkamer!

Deskundig vriendelijk flexibel

Pinnen zou makkelijk zijn

Ilse Duinhouwer

Na een bezoek gebracht te hebben aan de showroom hadden wij besloten om een kattenren aan te laten meten, Ton heeft geduldig onze ideeën aangehoord en na wat aanvullende info werd ons een paar... Na een bezoek gebracht te hebben aan de showroom hadden wij besloten om een kattenren aan te laten meten, Ton heeft geduldig onze ideeën aangehoord en na wat aanvullende info werd ons een paar dagen later een scherpe offerte aangeboden, vandaag werd de kattenren geleverd en geplaatst door 3 vakkundige mannen............Ze kwamen om 09.30 uur en om 12.00 uur schudden we elkaars handen ......Geweldig!
Katten en honden hebben er direct gebruik van gemaakt en wanneer we de hele ren hebben "aangekleed" gaan we foto's sturen naar Ton.
5 STERREN*****

Hele vriendelijke benadering

Jan peereboom

Top bedrijf met goede ervaring in de kattenren waar onze Maine coons heel blij mee zijn

Ze geven Goede tips ,ze komen ter plekken alles op meten ,goede uitleg hoe je hem op moet bouwen en ook heel makkelijk om het op te bouwen .

Snelleren levertijd