Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

Leuk recruitmentevenement gehad bij Keizer Culinair! Alle deelnemers waren erg enthousiast en we hebben heerlijk gegeten.

De begeleiding van de kok was erg goed en op een leuke manier.

De twee hulpchefs wisten iets minder goed hoe alles moest.
Gepocheerde eieren bleken toch wel echt (te) lastig om te maken.
De locatie in Amsterdam (Elandstraat) vond ik mooier dan die...
De twee hulpchefs wisten iets minder goed hoe alles moest.
Gepocheerde eieren bleken toch wel echt (te) lastig om te maken.
De locatie in Amsterdam (Elandstraat) vond ik mooier dan die in Rotterdam.

Goedemorgen!
Goedemorgen!
Hartstikke bedankt voor deze review. We zijn heel blij te lezen dat jullie een geslaagd recruitment event hebben gehad in Rotterdam. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

(Bewerkt)

We hebben met de hele crew een leuke avond gehad, met name de informele sfeer en het feit dat iedereen rond kon lopen en je dus met iedereen contact had vonden wij erg leuk

De informele sfeer, de locatie, de inrichting en het vriendelijke personeel

Het eten was niet al te warm wat ook moeilijk zal zijn doordat er verschillende mensen mee bezig zijn. Wellicht zou het helpen als de borden voorverwarmd worden.

L’ Amuse

Jammer dat de locatie niet duidelijk aangegeven was in de mails.

Ontzettend gezellige avond mede door warme begeleiding !

Iets warmer in het restaurant gedeelte

Hoi Betty,
Hoi Betty,
Hartelijk dank voor je feedback! Wij zijn blij om te horen dat jullie een geslaagde avond hebben gehad. Met betrekking tot de locatie: deze staat in de offerte, bevestiging en bevestigings-email. Vervelend dat het niet duidelijk was en jullie bij het verkeerde adres stonden. We gaan bekijken of het nog duidelijker vermeld moet worden.
Ondanks een valse start hopen we jullie nogmaals te mogen ontvangen!
Met culinaire groeten,
Team Keizer Culinair

We hebben met 25 familieleden gekookt. Er hadden geen begeleiding van koks nodig want we hebben 3 koks in de familie. Telefonische reservering en informatie ging heel soepel en adequaat. We werden... We hebben met 25 familieleden gekookt. Er hadden geen begeleiding van koks nodig want we hebben 3 koks in de familie. Telefonische reservering en informatie ging heel soepel en adequaat. We werden zowel voorafgaande aan de avond als erna opgebeld met de vraag of alles goed geregeld was cq goed was verlopen; een zeer prettige persoonlijk benadering! De coördinator van de kookstudio in Haarlem, Bart, heeft duidelijk uitgelegd hoe de kookstudio werkt, waar we alles konden vinden, hoe de apparatuur werkte, was op tijd op de afspraken, en is een zeer toegankelijk, prettig en praktisch persoon. Ook had hij een kerstboom met ballen en lichtjes neergezet en de ruimte aangekleed. Dat was bij binnenkomst een verrassing. Dit alles maakte dat we goed begonnen en alles na afloop op een fijne manier konden afsluiten. De avond zelf is heel goed verlopen, genoeg ruimte voor deze toch wel wat grote groep, genoeg grote tafels van hetzelfde formaat waardoor qua tafeldekken een geheel ontstond, goed licht, zowel sfeer als werklicht in de keuken. We hebben verbeter tips (zie hieronder) maar in de grote lijn waren we allemaal zeer tevreden.

Aanwezigheid van 3 grote tafels van hetzelfde formaat waardoor een mooie lange tafel gedekt kon worden waar iedereen goed aan kon zitten. Ruimte genoeg (niet te klein en niet te groot) om te kunnen... Aanwezigheid van 3 grote tafels van hetzelfde formaat waardoor een mooie lange tafel gedekt kon worden waar iedereen goed aan kon zitten. Ruimte genoeg (niet te klein en niet te groot) om te kunnen koken en te eten.

1. Er waren 4 kleine ovens die werkten (eigen 2 fornuizen). Van die 4 ovens sloot 1 deur niet goed en alle ovens waren qua temperatuur slecht instelbaar waardoor we steeds moesten kijken of de... 1. Er waren 4 kleine ovens die werkten (eigen 2 fornuizen). Van die 4 ovens sloot 1 deur niet goed en alle ovens waren qua temperatuur slecht instelbaar waardoor we steeds moesten kijken of de gerechten niet te hard of juist te zacht gingen. De 5de oven deed het niet.
2. Er waren te weinig ovenschalen die in de ovens pasten.
3. Te weinig grote wijnglazen zodat we niet mooi konden indekken met voor iedereen een klein en een groot wijnglas.
4. Er was te weinig ruimte voor diepvriesproducten.
5. De muziekinstallatie is verouderd, werkt alleen met CD's. Gelukkig waren we hiervan op de hoogte gesteld zodat we zelf gezorgd hebben voor afspeelapparatuur.
6. Er waren stoelen genoeg (hoewel een ratjetoe, want heel veel types) maar het was wel een zoekplaatje om in de voorraad de stukke stoelen eruit te halen.
7. Er zouden meer haakjes aan de muur opgehangen mogen worden voor theedoeken en handdoeken. We vonden slechts 1 haakje bij de afwasmachine.

Ministerie van Defensie

Gisteravond een kookworkshop gehad onder leiding van twee zeer goede koks! Fijne assistenten erbij.
Resultaat was heerlijk! Goede keukenuitrusting; voldoende ruimte en mooi menu. We doen dit nu voor het derde jaar en we maken nu al plannen voor 2018!

Zeer goede begeleiding!!! Streng doch rechtvaardig!

Er zou betere afzuiging kunnen komen.

Wij hebben afgelopen vrijdag ons bedrijfsuitje bij Keizer Culinair in Haarlem gehad. De locatie was heel gezellig en de keuken was uitgerust met alles wat je nodig hebt om goed te koken. We hebben... Wij hebben afgelopen vrijdag ons bedrijfsuitje bij Keizer Culinair in Haarlem gehad. De locatie was heel gezellig en de keuken was uitgerust met alles wat je nodig hebt om goed te koken. We hebben heerlijke gerechten gemaakt en daarna in een ongedwongen sfeer opgegeten. Het was voor ons een zeer geslaagde activiteit!

Leuke sfeer
Goede keuken
Lekkere gerechten

Ik had iets meer begeleiding en tips verwacht bij het koken. Dat we wellicht wat nieuwe technieken zouden leren of uitgelegd zouden krijgen.

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor jouw uitgebreide review! Super om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad :)
Bedankt voor de tips in verband met de begeleiding en de nieuwe technieken....
Goedemiddag,
Bedankt voor de tips in verband met de begeleiding en de nieuwe technieken. Het is goed om van te voren te verwachtingen goed uit te vragen van onze kant.
Tot een volgende keer!

Dental Clinics Zuiderterras Rotterdam

Goedemorgen, afgelopen vrijdag ons bedrijfsuitje gehad bij Keizer culinair in den Haag, supergezellig en een heel ongedwongen sfeer, we hebben het fantastisch gehad, een aanrader!!!

De ongedwongen losse sfeer viel me op, maar ook aandacht voor de veiligheid wat ook heel belangrijk is.

de garderobe misschien afgesloten maken, alle jassen roken naar de kookluchtjes, niet erg maar dat zou een aandachtspuntje kunnen zijn.

Hoi Marja,
Bedankt voor je leuke feedback! We zijn blij om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad :)
Hoi Marja,
Het is zeker de bedoeling om een ongedwongen, gezellige en relaxte sfeer tijdens de kookworkshops te creëren. Wij zijn blij dat dit gelukt is!
Hopelijk zijn de etensluchtjes inmiddels uit jullie jassen vervlogen.
Tot een volgende keer!
Met culinaire groep,
Team Keizer Culinair

Knusse en goed toegeruste locatie en prima begeleiding. Met als resultaat een uitstekende maaltijd.

Prettige sfeer.

Iets meer tijd om na te tafelen. Dat had kennelijk van te voren besproken moeten zijn.

Goedemiddag!
Goedemiddag!
Hartelijk dank voor jouw review! Fijn om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad met als resultaat een heerlijke maaltijd. Wat betreft de eindtijd, ons excuses als dit vooraf niet duidelijk genoeg is besproken. Uiteraard hopen we jullie nogmaals te mogen ontvangen, tot dan!

Sabine

Heel mooie en sfeervolle locatie. Leuke gerechten.
Het is jammer dat er bij de Arabische Kookworkshop een te grote groep was, daardoor was er weinig persoonlijke aandacht.

Kleinere groepen of meer koks om te begeleiden

Paul Bergman

Het was een gezellige leerzame ervaring.

Goeder sfeer.
Lekkere gerechten

1. Controle voor aanvang van de cursus of de benodige zaken als (steel)pannen, eetgerei (lepels en vorken en apparatuur werkt en vooral schoon is. Te veel zaken waren niet schon in de schappen en... 1. Controle voor aanvang van de cursus of de benodige zaken als (steel)pannen, eetgerei (lepels en vorken en apparatuur werkt en vooral schoon is. Te veel zaken waren niet schon in de schappen en lades.

2. In meerdere gevallen bekijken of de uitleg ook centraal gedaan kan worden of zo dat de anderen mee kunnen horen welk advies gegeven wordt.

3. Voor aanvang zorgen, dat de juiste ingredienten aanwezig zijn en niet nog van de Alber Heijn om de hoek moeten komen. Bijvoorbeeld Amarene kersen in het menu dan deze ook gebruiken en niet een alternatief.