Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

Alexander Bodenstaff / ILT

Een gezellig avondje uit in een ontspannen sfeer. Met onze afdeling wilden we iets leuks doen om de inzet van alle medewerkers te belonen. We hebben na een dag overleggen met elkaar gekozen voor een... Een gezellig avondje uit in een ontspannen sfeer. Met onze afdeling wilden we iets leuks doen om de inzet van alle medewerkers te belonen. We hebben na een dag overleggen met elkaar gekozen voor een creatief programma. Bij Keizer Culinair werden we hartelijk ontvangen. We werden op een enthousiaste wijze begeleid door de koks en hebben met elkaar een heerlijke maaltijd bereid. Tussendoor hebben we lekker met elkaar gekletst over van alles en nog wat. Met een heel goed gevoel hebben we het avondprogramma bij Keizer Culinair afgesloten en we kijken uit naar een volgende keer.

Sfeer tijdens de avond en de ontvangst

N.v.t.

Hi Alexander!
Hi Alexander!
Wat leuk dat je een review voor ons hebt geschreven en dat je zo lovend over Keizer Culinair bent! Uiteraard zijn jullie van harte welkom om binnenkort weer bij ons te komen koken.

Corinne

Omdat mijn dochter en ik te maken hebben met meerdere voedselintoleranties geef ik die altijd ruim van tevoren door, zodat degene die de kookworkshop geeft er iets mee kan doen en misschien hier en... Omdat mijn dochter en ik te maken hebben met meerdere voedselintoleranties geef ik die altijd ruim van tevoren door, zodat degene die de kookworkshop geeft er iets mee kan doen en misschien hier en daar het menu wat kan aanpassen of voor ons een alternatief kan verzinnen(zoals op de site ook staat vermeld). Ik vraag ook van tevoren of het mogelijk is dat we komen en vooraf was gezegd dat het geen enkel probleem was. Afgelopen zondag kregen we echter het idee dat onze begeleidende koks pas die dag zagen dat wij mee zouden doen. We werden toen apart genomen om het menu door te nemen, om vooral vast te stellen wat wij dus niet konden eten. De oplossing was dat er nog een gerechtje bijgemaakt zou worden, een Baba ganoush, en dat wij een extra pita broodje van boekweitmeel konden krijgen. Ik betwijfel of de koks deze pita-broodjes zelf geproefd hebben.....Een kok met verstand van zaken zou dit zeker nooit of te nimmer op het menu hebben gezet! Onze tafelgenoten hebben ze dan ook beide in de vuilnisbak gegooid. Zelden iets gegeten wat zo gort en gort droog en smakeloos is. Ook vroeg een van de 'koks'? of het een probleem was als dezelfde snijplank gebruikt zou worden voor alles. Deze man heeft echt geen idee wat het is om een voedselintolerantie of -allergie te hebben.
Als nagerecht was er een mooie filo-deeg, amandeltaart voor iedereen en voor ons hadden ze een bolletje aardbeien sorbetijs met een partje sinasappel. Ik begrijp met de beste wil van de wereld niet dat een kok dit als mooi alternatief neer kan zetten en dan nog trots op zichzelf kan zijn dat hij dit verzonnen heeft. Met amandelen en amandelmeel zijner zoveel mooie alternatieven voor toetjes te verzinnen...
Wat als je weet dat er mensen met intoleranties/allergenen komen niet vooraf even gekeken wat je aan vervangers kan halen. Er bestaan prima alternatieven voor yoghurt, voor couscous....of waarom kook je geen quinoa bijvoorbeeld ipv couscous voor iedereen, is bijna een zelfde textuur?!
We kregen echt het idee dat er een standaard verhaaltje afgedraaid moest worden met koks die dit als een soort hobby voor de zondag doen, maar eigenlijk geen verstand van zaken hebben.
De info vooraf was hoopvol, de uitvoering was wat ons betreft een teleurstelling.

Pracht locatie met veel potentieel.

Koks met verstand van zaken, zodat de mensen die noodgedwongen met alternatieven te maken krijgen ook een mooie smaakervaring op hun bord krijgen.

Joke Mourik, Politie Eenheid Rotterdam

Het was een ontspannen en goed geregelde workshop. Vriendelijk personeel en alles van goede kwaliteit. Intieme sfeer en leuk gedekte tafels. Goede instructie! Echt een aanrader!

Vriendelijk en goede sfeer!

nvt!

Goedemorgen Joke,
Goedemorgen Joke,
Hartelijk dank voor jouw review en wat ontzettend fijn om te horen dat jullie een leuke workshop hebben gehad in Rotterdam! Uiteraard hopen we jou en jouw collega's van de Politie snel weer terug te zien voor een andere workshop.
Team Keizer Culinair

Goede sfeer, goede recepten.

Goede sfeer

Een wekker voor de kok van de dag.

Wij hadden ons jaarlijkse kerstfeestje bij Keizer Culinair en hebben onwijs genoten.
Lekker eten, leuk recept en gezellig sfeer. Zeker een aanrader!

Leuke locatie, goede sfeer en gewoon heel erg gezellig.
Super leuk om te doen.

Soms was het even zoeken naar attribute, maar dat is een klein detail.

Hoi!
Dank voor de review en wat onwijs leuk om te horen dat jullie een geslaagd Kerstfeest hebben gehad op de Keizersgracht. We hopen jullie volgend jaar nogmaals te mogen ontvangen :).
Tot...
Hoi!

Marjon

Workshop Marokkaanse tajine gehad.

Opvallende sterke punten:
creativiteit, helpen waar nodig, Workshop werd relaxted gegeven --> geen hoge tijdsdruk
Goede uitleg gekregen.

Verbeterpunten: geen

Hai Marjon,
Fijn dat je een leuke Arabische workshop hebt gehad! Ga je de recepten nu ook weer een keertje thuis proberen? Dat zou leuk zijn!

Ronald

Leuke en redelijk leerzame middag.

Goede receptuur en verse en biologische ingrediënten.

Meer delen over het bereiden van de gerechten waar je niet aan hebt meegeholpen.

Dag Ronald!
Dank voor je review! Fijn om te horen dat je een leuke en leerzame middag hebt gehad in Rotterdam. We hopen dat je nu ook thuis aan de slag gaat met de recepten!
Tot de volgende...
Dag Ronald!
Tot de volgende keer.
Team Keizer Culinair

Puur arabisch was een succes. Een hoop geleerd en genoeg ideeën om thuis uit te proberen

Goedemiddag!
We willen je bedanken voor jouw review. Als je de recepten thuis uitprobeert, stuur je ons er dan een foto van? We zijn benieuwd!
Met culinaire...
Goedemiddag!

Chris Heutink Randstad Groep / Holding

Het was een waar genoegen en een geweldige ervaring. Je ziet hier dat het echt gaat om wat we tegenwoordig customer delight noemen. Typisch Maartje, ik ken haar al van heel lang geleden en toen... Het was een waar genoegen en een geweldige ervaring. Je ziet hier dat het echt gaat om wat we tegenwoordig customer delight noemen. Typisch Maartje, ik ken haar al van heel lang geleden en toen had ze al iets, van ‘ ik ga lekker voor jullie koken’ en dat bleek dan echt heel lekker, zeker voor de student die ik toen was. Ook toen ging het om je thuis voelen, aangenaam, no worries. In haar studio’s is dit het geval. Niets hoeft alles mag, en in ons geval waren Rogier en Bas precies zoals het hoort. Aanwezig waar nodig, afwezig, of beter onopvallend als het moet.

Top avond !
Chris Heutink

Gastvrijheid, uitnodigend zonder dwingend te zijn, de ambiance is super

Weinig punten eigenlijk, ik kan ze niet opnoemen,

Weinig punten eigenlijk, ik kan ze niet opnoemen,

Wellicht een verbeterpunt voor mijzelf, ik had de mannen een fooi moeten geven en dat heb ik niet gedaan, is daar nog een achteraf oplossing voor ?

Marianne

Gezellige en leerzame middag. Vriendelijke en behulpzame leiding. Heerlijk gekookt en gegeten. Prettige zondagmiddagbesteding dus. Doe het graag nog een keer.

Hoi Marianne!
Hoi Marianne!
Wat leuk dat je een geslaagde middag bij ons hebt gehad! Je bent uiteraard van harte welkom om een keer een ander menu uit te proberen, misschien een Frans of Italiaans menu?