Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

Michiel

Erg leuke en leerzame middag gehad. Helaas was er de mogelijkheid om maar 1 gerecht te koken. Hierdoor was het leer rendement lager dan vooraf verwacht.

Goede chef en mooie locatie

Volgende keer graag de mogelijkheid om meerdere gerechten te koken of duidelijke info vooraf dat dit niet mogelijk is.

Hi Michiel,
Hi Michiel,
Bedankt voor de review en goed om te horen dat jullie overall een geslaagde middag hebben gehad. We hopen dat je, ondanks dat je niet alles hebt kunnen maken, het thuis nog eens gaat proberen met de recepturen.
Team Keizer Culinair

Erg leuke middag gehad bij de Italiaanse kookworkshop van Keizer Culinair.

Iets meer structuur tijdens de workshop zou fijn zijn: we begonnen nu direct met koken en ik was klaar met mijn gerecht al lang voor we aan tafel gingen. Ik wist niet of het de bedoeling was dit... Iets meer structuur tijdens de workshop zou fijn zijn: we begonnen nu direct met koken en ik was klaar met mijn gerecht al lang voor we aan tafel gingen. Ik wist niet of het de bedoeling was dit meteen genuttigd werd of nog gebruikt moest worden bij het aan tafel gaan. Ook had ik graag wat meer persoonlijke begeleiding/algemene uitleg over het koken van de gerechten gehad. Ik had verwacht dat ik meerdere gerechten zelf zou maken, maar heb uiteindelijk 1 1/2 gerecht bereidt zelf. Kortom, het was een zeer geslaagde middag, maar ik had net iets meer verwacht van het koken/het lerende aspect.

Goedemorgen!
Goedemorgen!
Hartelijk bedankt voor jouw review! We zijn blij te lezen dat je over het algemeen een geslaagde middag hebt gehad. Uiteraard is structuur bij de kookworkshop zeker nodig, dus hier gaan we de volgende keer nóg meer ons best voor doen. Je bent van harte welkom om een van onze andere menu's uit te testen!

Vera Pieters

Wij hebben zaterdag 24 november met 23 man een kookworkshop in Haarlem gevolgd. Het was erg druk in de keuken maar we hebben het vreselijk leuk en gezellig gevonden. Het team had alles tot in de... Wij hebben zaterdag 24 november met 23 man een kookworkshop in Haarlem gevolgd. Het was erg druk in de keuken maar we hebben het vreselijk leuk en gezellig gevonden. Het team had alles tot in de puntjes voorbereid. Perfect geregeld allemaal. Dank aan Bart en zijn team, Vera en René

Hai Vera!
Hai Vera!
Wat een leuke review hebben jullie geschreven! We zullen Bart de complimenten doorsturen! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie een hele gezellige en lekkere avond in Haarlem hebben gehad!

Margriet Rikkers

De Feestworkshop in Den Haag was met recht een feest. Een leuke groep, mooie gerechten en een kokkin Jessica met liefde voor het vak, ingrediënten en mensen.

De recepten zijn van een ideaal niveau: zo bijzondsr dat je je uitgedaagd voelt en tegelijkertijd met de uitleg goed te doen. Met fantastische ingrediënten. En de setting dwingt tot samenwerking en... De recepten zijn van een ideaal niveau: zo bijzondsr dat je je uitgedaagd voelt en tegelijkertijd met de uitleg goed te doen. Met fantastische ingrediënten. En de setting dwingt tot samenwerking en daardoor contact in de groep

Ik had nog wel wat meer over kooktechnieken, meshantering etc willen leren. En ik zou het mooi vinden als het boekje een tijdlijn van de activiteiten presenteert zodat je het hele menu zelf kan... Ik had nog wel wat meer over kooktechnieken, meshantering etc willen leren. En ik zou het mooi vinden als het boekje een tijdlijn van de activiteiten presenteert zodat je het hele menu zelf kan maken. Sowieso mogen de recepten in een tijdlijn gepresenteerd worden.

Hi Margriet!
Hi Margriet!
Fijn dat je een review voor ons hebt geschreven, dank hiervoor! Super dat je een geslaagde middag hebt gehad met onze kokkin Jessica, we gaan de complimenten naar haar doorsturen! Ook dank voor de tips/verbeterpunten, erg goed idee van de tijdlijn!

Edith Brocken Ergo & Arbeid

Het team van Ergo & Arbeid had nogal wat dieeteisen; glutenvrij, lactosevrij, (half) koosher, geen vis, vegetarisch.
En dat alles in een groepje van 8 mensen.
Maar Keizer Culinair in Den...
En dat alles in een groepje van 8 mensen.
Maar Keizer Culinair in Den Haag durfde het aan!!
Het was een leuke avond, met heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer.

Omgaan met dieetwensen!

Het zou mooi zijn als de ruimte optisch meer opgedeeld kan worden zodat je met een klein groepje niet die hele grote ruimte hoeft te zien.

Hai Edith!
Dank voor jouw review! Natuurlijk durven wij dit aan, alles voor een gezellige avond met de collega's!

Kirsten

Ik heb de individuele kookworkshop Paris Bistro gevolgd en vond het een erg geslaagde middag. Kundige/vriendelijke chefkok, overheerlijke recepten, en ik heb ook echt het eea aan kooktechnieken... Ik heb de individuele kookworkshop Paris Bistro gevolgd en vond het een erg geslaagde middag. Kundige/vriendelijke chefkok, overheerlijke recepten, en ik heb ook echt het eea aan kooktechnieken geleerd. Daar was voldoende ruimte voor en deed hij ook proactief moeite voor (meer dan ik op een eerdere workshop wel eens heb ervaren), mede mogelijk gemaakt doordat de andere collega’s de basiszaken goed op orde hadden.
Er zat alleen een foutje in het recept van de tarte tatin (veel te hoge temperatuur). Slordig en onnodig.

Begeleiding/advies chefkok

Fout in recept

Hoi Kirsten!
Hoi Kirsten!
Wat goed om te lezen dat je een supermiddag hebt gehad! Ga je nu ook thuis met de recepten aan de slag, misschien met de Kerstdagen? Zo ja, stuur je dan ons een foto van de gerechten? We zijn heel benieuwd! Uiteraard gaan we de temperatuur in het recept aanpassen, dank voor de oplettendheid!

Medisch centrum Roelof Hart / Marjolein

Wij hebben een hele fijne avond gehad.

Wij hebben een hele fijne avond gehad.

Wij werken met elkaar in div huisartspraktijken. Altijd met patientenzorg bezig maar nu eens een avond aan de slag met elkaar in de keuken voor een heerlijk diner.
Een hele fijne avond gehad.

Fijne ontvangst en begeleiding. Mooie locatie ( Keizersgracht).

Hai Marjolein!
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review voor ons te schrijven. We zijn erg blij te horen dat we jullie een leuke avond hebben bezorgd, zonder zorgen!
Tot de...
Hai Marjolein!
Team Keizer Culinair

Erg positief! Begeleiding was erg vriendelijk en professioneel, ontzettend lekker gegeten

Zie hierboven

Hai!
Dankjewel voor jouw review! Erg goed om te horen dat jullie positief zijn over onze kookworkshop! We hopen jullie snel weer terug te zien.

Ernst-Jan Smids / JUMP! RETAIL

Met 22 collega's een enorm leuke avond gehad en Frans gekookt. Erg leuk en lekker.

Hai Ernst-Jan,
Hai Ernst-Jan,
Hartelijk dank voor jouw review! Wat fijn om te horen dat jij en jouw collega's zo'n geslaagde avond hebben gehad. Gaan jullie het Paris Bistro ook een keer thuis proberen? We horen graag of het goed gelukt is!
We hopen jullie snel weer terug te zien.
Team Keizer Culinair

Het ontvangst was erg gastvrij en informeel (positief). Zeer vriendelijke bediening! Kookcursus zit goed in elkaar met mooie ingredienten! Wij hebben ook het spelelement Wie is de Chef gedaan, hele... Het ontvangst was erg gastvrij en informeel (positief). Zeer vriendelijke bediening! Kookcursus zit goed in elkaar met mooie ingredienten! Wij hebben ook het spelelement Wie is de Chef gedaan, hele leuke toevoeging voor de workshop. Het is een leuke manier van koffie serveren aan het einde. Fijn dat alles in het Engels gegeven kon worden!

Het programma zit goed in elkaar.

x

Hai!
Super bedankt voor jouw enthousiaste review! We zijn heel erg blij te horen dat jullie zo'n geslaagde en gezellige avond hebben gehad.
Met culinaire...