Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

H. Schoenmakers

Goede workshop, wel ietwat rommelig gezien er 20 deelnemers waren op 2 echte begeleiders.

Mooie ruimte, ervaren begeleiders die vriendelijk iedereen te woord stonden. Smakelijke gerechten op menu.

Betere begeleiding gezien grote groep. Hierdoor waren wel wat onduidelijkheden wat betreft gerechten en hoeveelheden. Ook zou ik meer aangeven dat de workshop redelijk basis is en heb ik eigenlijk... Betere begeleiding gezien grote groep. Hierdoor waren wel wat onduidelijkheden wat betreft gerechten en hoeveelheden. Ook zou ik meer aangeven dat de workshop redelijk basis is en heb ik eigenlijk amper wat van de kooktechnieken zoals aangegeven gezien/meegemaakt (:Filodeeg verwerken/Marineren van vis/Koken met tajines/Lamsvlees bereiden/Verschillende Snijtechnieken).

Goedemiddag!
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je over het algemeen een geslaagde workshop hebt gehad in Den Haag gistermiddag. We hebben inmiddels begrepen dat de groep gister iets te groot was en dat er niet genoeg personeel aanwezig was. Ontzettend bedankt voor de tip, wij gaan hier zeker mee aan de slag en zorgen dat het deelnemers/personeel rato de volgende keer beter is. Hopelijk zien we jullie nog eens terug!

Spar Science Park

Leuke en gezellige avond gehad! Goed geregeld!

Goedemiddag!
Dank voor de feedback en wat fijn om te lezen dat jullie een geslaagde avond hebben gehad!
We hopen jullie snel weer terug te zien.
Team Keizer...
Goedemiddag!
We hopen jullie snel weer terug te zien.

Ernst-Jan

Erg leuke, gezellige en leerzame workshop. Inflexibel met wijzigingen in de reservering.

Mooie lokatie, behulpzame koks, goed uitleg, recepten duidelijk en in boekje om mee naar huis te nemen.

Flexibeler zijn met wijzigingen in de reservering. Ik had deze workshop cadeau gegeven aan iemand maar deze persoon kon niet op de betreffende datum. Ondanks dat er 17 deelnemers waren op de... Flexibeler zijn met wijzigingen in de reservering. Ik had deze workshop cadeau gegeven aan iemand maar deze persoon kon niet op de betreffende datum. Ondanks dat er 17 deelnemers waren op de betreffende middag wilde men ons niet verplaatsen naar een andere datum ("we kunnen niet verplaatsen anders verliezen we omzet"). Telefonisch erg onvriendelijk te woord gestaan.

Goedemorgen Ernst-Jan,
Goedemorgen Ernst-Jan,
Dank voor jouw review. Ik vind het vervelend om te horen dat je mij tijdens het telefoongesprek als onvriendelijk hebt ervaren. Dit is uiteraard niet mijn bedoeling geweest. Ik begreep van mijn collega dat jullie gistermiddag toch een geslaagde workshop hebben gehad. Hopelijk hebben jullie veel geleerd.
Liselore namens Team Keizer Culinair

Workshop 'Puur Arabisch' gevolgd. Veel geleerd en heerlijk genoten van de gerechten die we bereid hebben.

Goedemorgen!
Goedemorgen!
Dank voor de review. Wij zijn blij om te horen dat jullie een geslaagde Arabische workshop hebben gevolgd met veel leerelementen. Ga je het nu ook thuis proberen te maken? Zo ja, stuur je ons dan de foto's? We zijn erg benieuwd naar het resultaat!

Noor

Wij hadden een kookdemo en workshop georganiseerd op de Haagse locatie. We werden goed door de locatie manager en assisent in ontvangst genomen en ook geholpen met opbouw van ons event. Tijdens en... Wij hadden een kookdemo en workshop georganiseerd op de Haagse locatie. We werden goed door de locatie manager en assisent in ontvangst genomen en ook geholpen met opbouw van ons event. Tijdens en na het event ook goed samen gewerkt met de assistant. Door de locatie en fijne samenwerking, houden we deze locatie zeker in gedachten bij volgende events.

Goede informatievoorziening, fijn ontvangst, goede communicatie met vestiging en kantoor.

Geen.

Hai Noor!
Hai Noor!
Bedankt voor het invullen van de review! We zagen de heerlijke foto's al voorbij komen, het zag er geweldig uit! Jullie zijn van harte welkom om ook andere evenementen bij ons te organiseren, tot de volgende keer!

Hans Huizing

De kookcursus bij KC is ons zeer goed bevallen. De locatie is prima voor wat grotere groepen. Het personeel was zeer vriendlijk en behulpzaam. De ingredienten en het kookmateriaal waren zeer goed.

Mooie kookeilanden en zeer vriendlijk personeel

Bij een Italiaans menu hoort geen Franse (rode) wijn.

Hai Hans.
Hai Hans.
Dank voor jouw review! Goed om te lezen dat jullie een leuke avond hebben gehad in Den Haag met onze Puur Piemonte workshop. We zullen aan Inge, Bynam en Isabel doorgeven dat jullie erg enthousiast waren.
Tot de volgende keer!

Arjen

Leuk, leerzaam, gemoedelijk en gezellig.

Het hele plaatje

Beste Arjen,
Beste Arjen,
Hartelijk dank voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je gister een leuke, leerzame, gemoedelijke én gezellige workshop hebt gehad in Rotterdam! We zouden het leuk vinden jullie nog een keer te mogen verwelkomen, misschien een ander menu of een andere locatie?

Maria

Ontspannen sfeer, aardige en deskundige begeleiding van de chef!

Plezier van het koken, verrassende smaken en kooktechnieken leren staan centraal!

Ruimte aan keizersgracht is minder geschikt voor grote groepen.

Hai Maria,
Dank voor jouw review! We zijn erg blij te horen dat je gister een geslaagde middag hebt gehad op de Keizersgracht. Kom je een keer een ander menu uitproberen?
Met...
Hai Maria,
Team Keizer Culinair

Een gezellige kookworkshop n.a.v. 1 van onze events met studenten - gezellige ruimte, lekkere recepten en fijn ontvangst.

Duidelijke communicatie voorafgaand en warm welkom

Soms zijn onze groepen wat groot waardoor het fijner zou zijn als er iets meer begeleiding zou zijn.

Hallo!
Bedankt voor je feedback! Wij vinden het altijd erg leuk en gezellig om jullie te ontvangen :)
En wederzijds geldt dat wij de communicatie ook altijd erg prettig vinden.
Op naar...
Hallo!
En wederzijds geldt dat wij de communicatie ook altijd erg prettig vinden.
Op naar nog meer prettige samenwerkingen!!

Jan Willem van der Laan

Wij hebben met veel plezier de kook cursus Puur Arabisch gevolgd. Heerlijke hapjes en gerechten gemaakt. Goede uitleg door de koks. Leuke groep en heerlijk gegeten. Kortom een gezellige sfeer veel... Wij hebben met veel plezier de kook cursus Puur Arabisch gevolgd. Heerlijke hapjes en gerechten gemaakt. Goede uitleg door de koks. Leuke groep en heerlijk gegeten. Kortom een gezellige sfeer veel geleerd. Kan het aanbevelen.

Rustige en goede uitleg van de producten en kook bezigheden. Leuke groep van jong tot oud die leuk samen gingen koken onder de begeleiding van de koks.

Iets betere voorlichting over het gebruik van kruiden die wij als Nederlanders niet zo gewend zijn. Het ging in dit geval om het gebruik van koriander.

Hoi Jan-Willem,
Hoi Jan-Willem,
Hartelijk dank voor je leuke feedback! Wij zijn blij om te horen dat de open kookworkshop goed bevallen is. Altijd spannend; Puur Arabisch! Vandaar ook je opmerking over de kruiden natuurlijk. Bedankt voor de tip :)