Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

Bert Hoogeveen Het Koelhuis

Prima ervaring onder de bezielende leiding van de kok(Mark) en de assistentes/en

vond het een zeer prettige ervaring. prima begeleiding van Mark waarbij het nooit te veel is als je een vraag stelt.
leuk om bij de visgroothandel en kaasboer een kijkje achter de schermen te...
leuk om bij de visgroothandel en kaasboer een kijkje achter de schermen te krijgen.

persoonlijk had ik wel wat meer tijd willen hebben om te praten over van alles en nog wat rondom diners en menu,s.
vaak ben je vanaf begin tot eind bezig met het koken, maar snap ook dat je...
vaak ben je vanaf begin tot eind bezig met het koken, maar snap ook dat je keuze,s moet maken

Hoi Bert!
Wij zijn blij om te horen dat je de Summerclass als zeer prettige ervaring hebt ervaren!
Hoi Bert!
Het was erg leuk om een paar mensen met reeds veel kennis nog het een en ander te kunnen leren :)
Veel succes met het Koelhuis en wellicht tot ziens!
Groeten,

Geweldig!

Top avond gehad!!

Hoi Erkan,
We zijn blij dat je zo'n geslaagde avond hebt gehad!
Het contact was erg fijn en we hopen je snel weer terug te zien!

HEEL LEUK!

het was ontzettend leuk en goed geregeld

Ik heb met verschillende medewerkers contact gehad over de reservering waarbij sommige vragen meerdere keren door verschillende personen zijn gesteld. Gaf me het gevoel dat zaken niet goed gedeeld... Ik heb met verschillende medewerkers contact gehad over de reservering waarbij sommige vragen meerdere keren door verschillende personen zijn gesteld. Gaf me het gevoel dat zaken niet goed gedeeld werden.

Kookworkshop met 16 personen managementteam is goed verlopen.

goede sfeer

Wij ontvingen een voorschot factuur. Hierover was ons niets gezegd. Mijn advies, neem dit op in de algemene voorwaarden. Na opmerking werd de factuur onmiddellijk gecrediteerd.

Hier in het kader van een vrijgezellen (mannen) gegeten. Hoewel een aantal vooraf wat sceptisch waren over deze activiteit (alsook de koks toen ze een groep ietwat baldadige mannen aantroffen), was... Hier in het kader van een vrijgezellen (mannen) gegeten. Hoewel een aantal vooraf wat sceptisch waren over deze activiteit (alsook de koks toen ze een groep ietwat baldadige mannen aantroffen), was het boven verwachting leuk. Iedereen kreeg al snel zin om er wat van te maken, waarbij alles gelukkig vrij laagdrempelig was (ei pocheren is b.v. best lastig, echter iedereen lukt het wel een paar keer mits je er moeite in stopt). Verder paste de begeleiding goed bij de groep (geen betutteling etc.) en verdienen ze een compliment door wat langer te blijven dan nodig was (het tafelen liep wat uit). Aanrader!

Goede begeleiding, goede communicatie vooraf, toegankelijk voor zowel de ervaren als beginnende chef.

We hadden iets meer verwacht van het 'Wie is de Chef' spel (was meer een quiz in plaats van een kookwedstrijd). Locatie was ietwat 'underground' (meer in het centrum met een buiten of uitzicht b.v.... We hadden iets meer verwacht van het 'Wie is de Chef' spel (was meer een quiz in plaats van een kookwedstrijd). Locatie was ietwat 'underground' (meer in het centrum met een buiten of uitzicht b.v. zou mooier zijn geweest).

Ha David!
Bedankt voor je toffe reactie. We zijn blij dat jullie mannen een leuke avond hebben gehad!
Ha David!
Gelukkig is underground tegenwoordig heel hip ;). Onze locatie in Den Haag heeft overigens wel een kleine tuin. Wellicht een optie voor de volgende keer?
Tot de volgende keer!
Groet,

Huisaanhuis.nu

We hebben op vrijdag 7 juli genoten van een workshop Puur Piemonte als personeelsuitje. De workshop was zeer geslaagd en gezellig. Eerst met zijn 10en gekookt en daarna met zijn 13en van het diner... We hebben op vrijdag 7 juli genoten van een workshop Puur Piemonte als personeelsuitje. De workshop was zeer geslaagd en gezellig. Eerst met zijn 10en gekookt en daarna met zijn 13en van het diner genoten. Aangezien een aantal mannen pas met het diner aanschoven. Dat was een goede combinatie! Het eten was erg lekker en workshop met spel 'Wie is de Chef' zeker avondvullend.

Mooie grote keuken, leuke gevarieerde recepten, goede en geduldige begeleiding, heerlijk eten, goede sfeer & achteraf gebeld worden om te vragen of alles goed bevallen was en we nog tips hadden voor... Mooie grote keuken, leuke gevarieerde recepten, goede en geduldige begeleiding, heerlijk eten, goede sfeer & achteraf gebeld worden om te vragen of alles goed bevallen was en we nog tips hadden voor verbetering.

Mooie locatie, middenin de stad van Haarlem. Echter stond er nergens een bord of iets dergelijks buiten. Dat zou wel duidelijker aangegeven kunnen worden.

We hadden van tevoren...

We hadden van tevoren duidelijk afgestemd dat we met 10 zouden komen en 3 zouden aanschuiven, echter toen we aankwamen dachten ze dat we met 7 zouden komen en daarna 3 zouden aanschuiven. Uiteindelijk was er voldoende van alles en is het goed gekomen, alleen schrok ik wel even toen ze vroegen of in totaal met zijn 10en zouden komen!

De voorbereiding en van de kok en assistente was goed gedaan! De kok wist van alles wat af en kon ons goed adviseren, bij de assistente was dat ietsjes minder. Maar dat is wel logisch, aangezien het een assistente is ;)

De instructies en recepten van de gerechten klopten waren niet helemaal correct. Voorbeeld: De assistente vroeg bijvoorbeeld aan iemand of de broodjes al in de oven stonden en pas bij 1 van de laatste stappen stond dat deze in de oven moesten, dus dat wilde de desbetreffende persoon pas later doen, alleen was dat dus schijnbaar te laat.

Hoi Anita,
Hoi Anita,
Hartelijk dank voor jou feedback! Wij zijn blij om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad! Gelukkig was er voldoende voor alle 13 personen. De volgende keer moet dit alleen iets beter gecommuniceerd worden hoor ik. We zullen hier op letten!

Eva Esmee

Wij hebben met 18 personen de Paris Bistro kookworkshop gedaan.

Leuke en lekkere gerechten op een mooie locatie middenin Amsterdam. Goede sfeer en vriendelijk personeel.

Ietwat meer uitleg wat betreft de recepten. Er was niet genoeg apparatuur voor iedereen.

Hai Eva,
Hai Eva,
Hartelijk bedankt voor jouw review en de feedback. Wat leuk om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad en dat jullie onder de indruk waren van onze locatie. Wat betreft de extra uitleg, ik heb even voor de volgende keer genoteerd dat jullie dan extra uitleg en begeleiding krijgen.
Hopelijk tot snel!

Ingrid Tuinenburg

Wij hebben met veertien personen een kookworkshop gevolgd in Rotterdam, prima ervaring!

Snelle en goede informatie vooraf, duidelijk wat de mogelijkheden waren. Goede ontvangst. Heerlijke gerechten en goed tempo in bereiding hiervan.

Wij waren met een groep van veertien en dat was eigenlijk net iets teveel in de keuken, leek me meer ingesteld op max 12 personen. De truffelchocola met rozemarijn was het enige gerecht wat niet zo... Wij waren met een groep van veertien en dat was eigenlijk net iets teveel in de keuken, leek me meer ingesteld op max 12 personen. De truffelchocola met rozemarijn was het enige gerecht wat niet zo goed gewaardeerd werd.

Hoi Ingrid,
Hoi Ingrid,
Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat jullie een gezellige avond hebben gehad. De truffels zijn inderdaad een lastig gerechtje en de verhoudingen raken snel uit balans. We gaan nog eens naar de recepturen kijken, dank voor de tip!
Team Keizer Culinair

Erg goed verzorgd, heerlijk eten.

Goede sfeer, goede begeleiding en verzorging. Heerlijk eten.

nee

Hoi Martine,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie een geslaagde avond hebben gehad! We willen je bedanken voor de review en we hopen jullie snel terug te zien!
Met culinaire...
Hoi Martine,

Patrick Schoester

(Bewerkt)

Goede menu's

Meer uitleg nodig waarom je iets moet doen en hoe. bijv. het grillen vd beef bavette: we hebben zelf gevraagd hoelang het stuk vlees moest grillen en wanneer je kon beoordelen dat het goed was. Het... Meer uitleg nodig waarom je iets moet doen en hoe. bijv. het grillen vd beef bavette: we hebben zelf gevraagd hoelang het stuk vlees moest grillen en wanneer je kon beoordelen dat het goed was. Het nagaren in de oven gebeurde zonder ons te informeren, dus we weten niet hoe lang en met welke temperatuur.

Hoi Patrick,
Hoi Patrick,
Wat goed om te lezen dat je een fijne avond hebt gehad bij Keizer Culinair. Het is inderdaad de bedoeling dat de deelnemers betrokken worden bij alle processen, dus ook bij de garing van het vlees. Bedankt voor de tip!
We hopen jullie snel weer terug te zien.