Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

KH Engineering

Bij de boeking werden we netjes geinformeerd en alles werd ook nogmaals gecheckt een dag van te voren. Wij hebben Keizer Culinair ingezet als teambuilding. Na ontvangst zijn we aan de gang gegaan... Bij de boeking werden we netjes geinformeerd en alles werd ook nogmaals gecheckt een dag van te voren. Wij hebben Keizer Culinair ingezet als teambuilding. Na ontvangst zijn we aan de gang gegaan met het menu. Dit werkte soms een beetje verwarrend, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. We hebben heerlijk gegeten in een aparte gezellige ruimte. Een top avond!

Nette informatie verstrekking vooraf, goede prijs/kwaliteit verhouding en een enthousiast team. Een top event voor teambuilding!

Met de kou op 26-1 was het wat fris in de ontvangsthal/borrelruimte van de locatie. Maar dit wordt opgelost werd aangegeven. Verder is het misschien een idee om tussen de ontvangst en de diner... Met de kou op 26-1 was het wat fris in de ontvangsthal/borrelruimte van de locatie. Maar dit wordt opgelost werd aangegeven. Verder is het misschien een idee om tussen de ontvangst en de diner ruimte een klapdeur te plaatsen. Indien er twee groepen tegelijk op de locatie zijn, hebben zij geen last van elkaar.

Hoi Claire,
Wat mooi dat jullie een top avond hebben gehad! Geweldig dat ons enthousiaste team jullie een super teambuildingsuitje heeft bezorgd.
Bedankt voor de tips wij kunnen wat met...
Hoi Claire,
Bedankt voor de tips wij kunnen wat met verbeterpunten!

Inter IKEA Systems B.V.

We hebben met onze internationale groep een Hollandse lunch bereid. Het was gezellig, leerzaam en het eten was heerlijk! Walter, Melissa en Ennis hebben het prima georganiseerd en ons bij alles... We hebben met onze internationale groep een Hollandse lunch bereid. Het was gezellig, leerzaam en het eten was heerlijk! Walter, Melissa en Ennis hebben het prima georganiseerd en ons bij alles geholpen. Ik vind dit echt een aanrader om met een groep te doen, super leuk!

Locatie en het team

Misschien een iets toegankelijker (voor iedereen) hoofdgerecht als lam, bijvoorbeeld kip.

ProRail

Locatie in Rotterdam heel sfeervol en perfect voor een teambijeenkomst van max 10 personen.

Hoi Virginia,
Wat leuk dat jullie een sfeervolle teambijeenkomst hebben gehad in Rotterdam! We zien jullie graag nog een keer terug!

Gert-Jan van der Dussen

We hebben ter afronding van een groot project met het projectteam de kookworkshop bij Keizer Culinair gedaan. Was erg gezellig en lekker in een mooie ambiance.

De combinatie van doen en genieten komt uitstekend tot uitdrukking. Er is voldoende gelegenheid om met de groep bij te praten en te genieten van het lekkere eten (naast het koken zelf). Er is... De combinatie van doen en genieten komt uitstekend tot uitdrukking. Er is voldoende gelegenheid om met de groep bij te praten en te genieten van het lekkere eten (naast het koken zelf). Er is voldoende ondersteuning van de koks.
De voorbereiding is perfect, er kan op die manier geen misverstand ontstaan.

Hai Gert-Jan,
Hai Gert-Jan,
Wat fijn dat jullie met het projectteam een leuke kookworkshop hebben gehad! Wij van Keizer Culinair zijn heel erg blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, daar doen wij het voor!
Tot de volgende keer!
Team Keizer Culinair.

Super leuke avond gehad met het team bij Keizer Culinair. Gezellig gekookt onder goede begeleiding en daarna lekker gegeten met goede wijn erbij. Aanrader!!

Leuke locatie dichtbij het Centraal Station. Voorbereiding, recepten, uitvoering, begeleiding, sfeer van locatie

Hoi Martijn,
Hoi Martijn,
Wat leuk dat jullie het zou leuk hebben gehad met het team bij Keizer Culinair! Super dat jullie lekker hebben gegeten en van de wijn hebben genoten en het een gezellige avond is geworden. We zien jullie graag terug!
Team Keizer Culinair

Super ervaring van intake tot volle maag!

Bijzonder geschikt als uitje voor familie of bedrijf waarbij 'samen' en 'lekker eten' centraal staan.

Wij hebben een award dinner gevierd bij Keizer Culinair, gezellige omgeving aan de gracht en een leuke kookworkshop waarbij iedereen naast het koken ook nog tijd had om met elkaar te praten,... Wij hebben een award dinner gevierd bij Keizer Culinair, gezellige omgeving aan de gracht en een leuke kookworkshop waarbij iedereen naast het koken ook nog tijd had om met elkaar te praten, Aanrader.

Gezellige locatie en prima begeleiding, heel veel positieve reacties gehad van het team. Aan alle dieet wensen is gedacht en er was voor ieder wat wils

We hebben een hele leuke avond gehad.

Relaxte sfeer

Hoi Rosemarie,
Wij zijn heel blij dat jullie een relaxte en leuke avond hebben gehad! Wij zien jou en je collega's graag nog een keer terug.
Met Culinaire groet,
Team Keizer Culinair

Ze weten een gezellige sfeer te maken, het was goed geregeld en begeleid. De gerechten waren heerlijk en niet te moeilijk gelukkig zodat het voor iedereen te doen was we hebben erg veel lol gehad.

gezellig, goede begeleiding, en niet te moeilijke gerechten.

Hoi Nancy en collega's,
Wat goed om te lezen dat jullie zo'n leuke avond hebben gehad! We kregen van ons personeel door dat jullie hard hebben gewerkt.
Bedankt voor de inzet en tot de...
Hoi Nancy en collega's,
Bedankt voor de inzet en tot de volgende keer!
Groeten,

Burke Food Club

super gezellig familie event gehad!

locatie is fantastisch , mooie ruimte voor ons gezelschap van ca. 65 personen, zeer sfeervolle, ongedwongen setting

kleinigheden - sommige gasbranders moesten met lucifers
kleinigheden - sommige gasbranders moesten met lucifers
inkoop of geheel door Keizer Culimair laten doen of alles zelf. mix ging toch niet 100% goed, maar dat had ik zelf beter moeten controleren.

Hoi Bas,
Hoi Bas,
Wat onwijs leuk dat je een lovende review hebt geschreven. Wij hopen je een volgende keer terug te zien, dan wel met de Burke Food Club of de familie van jouw vrouw. Tot de volgende keer!
Team Keizer Culinair.