Leuke workshop. Ook in het Engels! Erg geslaagd met collega's uit alle windstreken.
Reactie Keizer Culinair:
Hoi Erik, dank voor je mooie cijfers en positieve woorden.
We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!
Hoi Erik, dank voor je mooie cijfers en positieve woorden.
We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!
Leuk als bedrijfsuitje!
Voeg foto's toe aan de recepten, dan weet je beter hoe je groente moet snijden etc.
Dank voor de mooie cijfers en ook dank voor de feedback. Die gaan we meenemen om onze workshops weer te verbeteren. Graag tot een volgende keer!
goede producten en lekkere wijn!
Dank Michel voor de mooie cijfers en mooie woorden!
We hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen voor een kookworkshop!
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor jouw reactie!
Fijn om deze goede cijfers terug te mogen zien:)
Hopelijk tot een volgende keer.
Culinaire groet,
Team Keizer Culinair
Kok wist veel
Opnieuw te kijken naar menu. Veel mensen stonden te niksen. Mss aardig als zij wat hapjes maken dat meteen uitgedeeld kan worden.
De rust en bevlogenheid van de cursusleider
Ik kan niet vergelijken maar Nee, ik zou niet weten wat er verbetert kan worden.
Dank voor jullie mooie cijfers en lovende woorden. Wat fijn dat jullie zo een leuke middag hebben gehad!
We hopen jullie in de toekomst nog een te mogen verwelkomen voor een kookworkshop....
Dank voor de prachtige cijfers en lovende woorden. Heel fijn te horen dat je een leuke middag hebt gehad. We hopen je nog eens te mogen verwelkomen!
Duidelijke info voor aanvang workshop en ontvangst met een lekker hapje en drankje heel prettig! Chef gaf duidelijke en leuke uitleg waar je zeker iets van leert! Heerlijke en goede producten!
De zaal waar gegeten werd kan wel iets sfeervoller gemaakt worden met acesoires en verlichting! En een tweede toilet zou geen overbodige luxe zijn......Verder zou het toilet wel iets hygiënischer...
Hoi Marleen,
Allereerst, dank voor jouw review!
Heel fijn om te horen dat alle info zo duidelijk is overgekomen:)
En natuurlijk ook dat de workshop goed is verlopen, super.
Wij gaan...
Verse produkten duidelijke en geduldige uitleg.
doordat alles tegelijkertijd klaar is was het vlees eigenlijk koud en de taart afgekoeld maar de smaak was uitstekend!
Goedemorgen Barbara,
Bedankt voor jouw feedback:)
Heel fijn dat het zo leuk en lekker is geweest.
Het puntje over het eten gaan wij meenemen, bedankt voor de tip!
Tot een...
Hoi Aniek, dank voor je reactie en feedback. Wij gaan de tips meenemen en bespreken binnen het team. We hopen dat je toch terugkijkt op een geslaagde middag en hopen je in de toekomst nog eens te...