Geen enkele klacht, zeer vlotte service en prima verpakt! Hartelijk dank!Ook voor jullie fijne feestdagen!
Caro Kuiper
Prima!
Antoinette
Leuke jurkjes met duidelijke en kloppende beschrijving op de website
Marjan ten Elsen
Prima. Mooie kleding. Site vind ik minder mooi, op mijn telwfoon telkens naar beneden scrollen als ik mijn kledingsoort gekozen heb. Kleurtjes zijn mij wat te zoet terwijl kleding dat niet is. Het...Prima. Mooie kleding. Site vind ik minder mooi, op mijn telwfoon telkens naar beneden scrollen als ik mijn kledingsoort gekozen heb. Kleurtjes zijn mij wat te zoet terwijl kleding dat niet is. Het uitpakken eenmaal thuis ontvangen was een kadootje, wauw!
Tiny
Ideaal dat ze de kleding opmeten, zodat je thuis de maten met een goed zittend kledingstuk kunt vergelijken. Dit scheelt retourzendingen en daarmee kosten voor de verkoper en klant.
Anneke Dekker
Snelle levering, bijzonder goede dienstverlening na foutje in een broek
Miranda Verhoeven
Superrrrr
Renate van der Mooren
Kekke jurkjes levert goede en persoonlijke service. Had maatadvies nodig i.v.m. een online bestelling en dat kreeg ik meteen via een telefoontje en WhatsApp. Er werd zelfs nog extra meetwerk voor...Kekke jurkjes levert goede en persoonlijke service. Had maatadvies nodig i.v.m. een online bestelling en dat kreeg ik meteen via een telefoontje en WhatsApp. Er werd zelfs nog extra meetwerk voor mij gedaan door eigenaresse Jacobine. Top!
Hilde Snijkers
Super keuze, fijne kleding, vriendelijke behandeling