Snelle levering, keurig en mooi verpakt, met persoonlijk handgeschreven kaartje, ik was verrast!
Francien
Super attent, snelle Aktie. Denkt mee, zelfs als ze thuis aan het stofzuigen is.
Corine
Goede website, overzichtelijk en maten tabel, heel belangrijk. Snelle en goede verzending en bij een vraag, heel snel antwoord
Jacqueline Oud
Heel klantvriendelijk, snel en hulpvaardig, zeker een aanrader!
Heel klantvriendelijk. Snel ontvangen. Mooie jurken.
Alexandra
Heel leuk geshopt bij Kekke Jurkjes. Ik wilde graag iets meer weten of een kleur van een vestje voor bij het jurkje dat ik eerder had besteld. Jacobine reageerde per mail, maar belde me ook nog...Heel leuk geshopt bij Kekke Jurkjes. Ik wilde graag iets meer weten of een kleur van een vestje voor bij het jurkje dat ik eerder had besteld. Jacobine reageerde per mail, maar belde me ook nog even. Zo kreeg ik precies te horen hoe de maten vielen en hoe de kleur in het echt was. Ik vond het een heel vriendelijk, spontaan contact. Je merkt dat ze echt haar best doet om het de klant naar de zin te maken. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Heel goed
Prima ervaring. Leuke jurkjes.
Prima, duidelijke website en snelle levering.
Manon Gelevert
Heel goed, veel keuze, leuke merken, goede dienstverlening