Riss Steigerbouw

Geweldig

duijmelinck kaas en delicatessen

Super snelle levering van een hoogstaand product!

Ria Schipper

Ik heb pas 1 keer bij u besteld, en omdat ik alleen ben en daardoor heel lang met het zout doe, heb ik nog niet veel ervaring met uw bedrijf. Maar over die eerste keer ben ik heel tevreden en mijn... Ik heb pas 1 keer bij u besteld, en omdat ik alleen ben en daardoor heel lang met het zout doe, heb ik nog niet veel ervaring met uw bedrijf. Maar over die eerste keer ben ik heel tevreden en mijn eten smaakt door het Keltisch zeezout veel lekkerder dan voorheen. Ik ben dan ook zeker van plan om in de toekomst mijn zout bij u te bestellen. Vriendelijke groet Ria Schipper.

Uw goede voorlichting over uw product.

Daarvoor heb ik nog te weinig ervaring met uw bedrijf, maar mijn advies is, "ga zo door!!!"

Ria Consent/Blokhoff

Fijn bedrijf

dat alles snel bezorgd is,en goed verpakt

Miranda

Ik gebruik dit zout nu meer dan een jaar en ik wil geen ander zout meer. Het smaakt heerlijk. Het grove zout laat ik drogen en doe ik in een elektrische zoutmolen en gebruik ik over mij eten.... Ik gebruik dit zout nu meer dan een jaar en ik wil geen ander zout meer. Het smaakt heerlijk. Het grove zout laat ik drogen en doe ik in een elektrische zoutmolen en gebruik ik over mij eten. Daarnaast maak ik er sole van wat ik elke dag gebruik. Super zout, echt een aanrader!!

D.K.G.

Bij vragen: naar mijn gevoel eerlijke en duidelijke antwoorden, goede service en snelle levering . Jammer dat zout nog zo vochtig is , scheelt toch in de vrachtkosten

Zoals vermeld de service en informatie, snelle levering

Kan het zout niet in iets mindere vochtigheidsgraad geleverd worden

Goede en en snelle afwikkeling van de bestelling.

Mooie website, duidelijke informatie en keurige levering.

Duidelijk en snelle levering

NVT

Bestelling zeezout

Snelheid

nvt

Miriam van Kruistum

Vijf kilo Keltisch zeezout besteld

Ik had vijf kilo Keltisch zeezout besteld, wat in vijf zakken was verpakt. Eén van de zakken was stuk gegaan tijdens het transport, dus wellicht kan er iets gedaan worden aan de verpakkingsmethode