R. van Balen/Biori bio-fotonen therapie

Koop regelmatig zout in en altijd tot tevredenheid. Ook onze cliënten van Biori bio-fotonen therapie zijn blij met ons verkooppunt in Heerhugowaard.

Kijk ook eens bij de concullega's op de websites. Daar vallen ook ideeën vandaan te halen. Wat zij verkopen kunnen jullie ook aanbieden.
Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een leverpunt. De...
Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een leverpunt. De prijzen die daarbij gehanteerd worden zijn duurder dan directe inkoop via de site.

klaas ras

Het is echt lekker zout.

uitstekende service

zou het niet weten

Marjo de Veth

Ik gebruik het Keltisch Zee zout van dit bedrijf al jaren, het gaat zelfs mee op vakantie. Sinds dit jaar bak ik zelf ons brood, wat inhoud dat we wat meer zout gebruiken dan gewoonlijk. We zijn... Ik gebruik het Keltisch Zee zout van dit bedrijf al jaren, het gaat zelfs mee op vakantie. Sinds dit jaar bak ik zelf ons brood, wat inhoud dat we wat meer zout gebruiken dan gewoonlijk. We zijn super tevreden over de service, bezorgtijd en de kwaliteit. Wij hebben onze vrienden dit jaar zelfs het zout als cadeautje gegeven en dit werd enorm gewaardeerd.
Wij raden iedereen dit zout aan en een kleine tip de zoutvaatjes van de Ikea kunnen dit zout prima vermalen. Wij vinden het lekkerder dan gewoon zout.

Vlotte levering

Marianne van der Wekken

Het voelt heel goed om dit zou te gebruiken, het is zachter dan alle andere soorten zout.
Ik hou van zout en dit zout is gezond zonder schadelijke stoffen en vervuiling heerlijk!!!!
Ik...
Ik geloof ook dat een mens niet zonder zout kan, er zelfs behoefte aan heeft in deze tijd waar men bang is voor zout en waarschijnlijk terrecht. Dit zou is vriendlijk en heel zacht en toch zout !

Gewoon goed, en eerlijk mooie vormgeving en ik lees dat het nog beter wordt ?

M. van den Hof

Prima kwaliteit, snelle levering

We hebben altijd alle bestellingen netjes op tijd binnengehad en maken dankbaar gebruik van het geleverde zout.

Normaal gesproken is teveel zout slecht voor je nieren (wat ook wel klopt met gewoon keukenzout) en wordt er daarom in de knaagdierenwereld gezegd dat je nooit zout toe mag voegen aan de voeding of... Normaal gesproken is teveel zout slecht voor je nieren (wat ook wel klopt met gewoon keukenzout) en wordt er daarom in de knaagdierenwereld gezegd dat je nooit zout toe mag voegen aan de voeding of het water van je dieren. Onze ervaring is dat een klein korreltje Keltisch zout daarintegen eens per week toegevoegd aan het water van de dieren, juist groei bevorderd, bij dieren die allang uitgegroeid waren (volwassen dieren). We hebben het met zeker 20 dieren uitgeprobeerd en overal deed zich hetzelfde beeld voor. Bovendien gaat ook hun gezondheid er op vooruit. Het loont de moeite het eens per week toe te voegen aan het eten van dieren. Niet veel! Maar net een klein beetje.

Kees Weeda

Perfect en gezond zout met alle mineralen aanwezig die erin horen.

Wellicht meer verkoop/afhaalpunten