Ofa Nederland

Vriendelijke en professionele afhandeling!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Altijd goede service en goede communicatie.

Ga zo door.

Storing niet goed opgelost,

Reactie Kemkens CV-ketels:

Beste, we begrijpen dat er mogelijk misverstanden zijn ontstaan en zouden graag meer details willen ontvangen. Zou u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen... Beste, we begrijpen dat er mogelijk misverstanden zijn ontstaan en zouden graag meer details willen ontvangen. Zou u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga.

Jan van Riel

3 monteurs op.bezoek gehad Uiteindelijk met groter probleem.achter gebleven.

Reactie Kemkens CV-ketels:

Mijnheer van Riel, dank voor het invullen van deze review. Mocht u mij in de gelegenheid willen stellen om een en ander uit te zoeken dan zou ik dit zeer op prijs stellen. Zou u willen mailen naar:... Mijnheer van Riel, dank voor het invullen van deze review. Mocht u mij in de gelegenheid willen stellen om een en ander uit te zoeken dan zou ik dit zeer op prijs stellen. Zou u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga.

SF.Werkman

Redelijk professioneel.

Reactie Kemkens CV-ketels:

Dank voor het invullen van deze review, mijnheer Werkman. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet helemaal aan uw verwachtingen heeft voldaan omdat de eerste monteur het probleem niet heeft... Dank voor het invullen van deze review, mijnheer Werkman. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet helemaal aan uw verwachtingen heeft voldaan omdat de eerste monteur het probleem niet heeft kunnen verhelpen. Goed om te lezen dat de volgende monteur het probleem heeft kunnen verhelpen. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren.

Hans

Prijs verlagen en ieder jaar servicebeurt

Reactie Kemkens CV-ketels:

Dank je wel Hans, dat je de moeite heb genomen om een review te plaatsen. Het is inderdaad zo dat we deze dagen een wat grotere drukte aan de telefoon ervaren, wij doen ons best om de klanten zo... Dank je wel Hans, dat je de moeite heb genomen om een review te plaatsen. Het is inderdaad zo dat we deze dagen een wat grotere drukte aan de telefoon ervaren, wij doen ons best om de klanten zo snel mogelijk te woord te staan. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over het vakmanschap van onze monteur.
Kemkens BV

Blijf vooral ook bereikbaar via de telefoon. Menselijk contact is erg belangrijk

Hagen

Geweldige service En super geweldige super monteurs had onze dank al telefonisch doorgegeven nogmaals dank voor de snelle hulp

Reactie Kemkens CV-ketels:

Wat leuk om deze positieve reactie te lezen en de mooie woorden voor onze monteurs. Daar doen we het voor!

Kops

Kennis monteur

Prima kwaliteit

Ligtvoet

Monteur

Na het plaatsen van de ketel, zijn er een aantal afspraken niet nagekomen. Heel vervelend om zo met elkaar om te gaan

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nakomen van afspraken en afmaken van de installatie binnen gestelde tijd