31987 beoordelingen

31987 Reviews

Bert Oomen

Vooral zo doorgaan.

Kennis betrouwbaarheid snelle service altijd antwoord.

Betrouwbaarheid en kennis

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraken worden nagekomen, snelle aanpassing na fout in contract

Mom

Goed zo!

Perfect is niemand.

Wat viel u in positieve zin op?

Topmonteur op mijn locatie.

Dikmans

Prettig contact

Pierre van den Kieboom

Zo doorgaan.

Klantvriendelijkheid.

cees omtzigt

Heb verder suggesties

ik beveel nimmer bedrijven aan bij familie of kennissen

Wat viel u in positieve zin op?

de ervaringen uit het verleden

Als je maandagavond om 20.00 uur belt en de dame in kwestie weet niets van storingen en kan geen monteur bereiken en vraagt of je de stekker eruit wil halen waarom adverteren jullie dan met 24/7... Als je maandagavond om 20.00 uur belt en de dame in kwestie weet niets van storingen en kan geen monteur bereiken en vraagt of je de stekker eruit wil halen waarom adverteren jullie dan met 24/7 bereikbaar ? Wel voor dinsdag een monteur ingepland, die kan de storing niet verhelpen en wordt Nefit Bosch ingeschakeld. De hele woensdag bezig geweest om de melding bij Nefit Bosch te vinden. Donderdag gebeld om snel een monteur te krijgen maar onderdeel moet eerst bestelt worden dus zitten we dadelijk 1 week in de kou

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste, Nou wat vervelend allemaal, zeg. Dank u, dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. Graag wil ik hier persoonlijk met u over in contact komen om te kijken of we u nog ergens... Beste, Nou wat vervelend allemaal, zeg. Dank u, dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. Graag wil ik hier persoonlijk met u over in contact komen om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV