32012 beoordelingen

32012 Reviews

Evelien

Geen onnodige uitnodigingen sturen voor een onderhoudsafspraak en mensen een dag thuis houden voor niks.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Ik kreeg een verzoek om een afspraak voor onderhoud te maken, op de dag zelf, waar ik voor thuis ben gebleven nam Kemkens contact op dat het niet nodig was omdat er onlangs een reparatie was... Ik kreeg een verzoek om een afspraak voor onderhoud te maken, op de dag zelf, waar ik voor thuis ben gebleven nam Kemkens contact op dat het niet nodig was omdat er onlangs een reparatie was gedaan.
Daarna 20 minuten in de wacht gezeten om geholpen te worden.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs zijn vriendelijk en denken mee met de klant.

Niks

Heel behulpzaam

Wat viel u in positieve zin op?

Veel kennis wat mij nooit verteld is

Prima service. Afspraken worden nagekomen. Deskundige monteur.

Vriendelijk
Deskundig
Alles netjes achterlaten

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze serviceverlening.
Kemkens BV

alles verliep naar wens

Wat viel u in positieve zin op?

goede communicatie " achterlaten v.d. wekruimte"SCHOON

G.M.A. van der Burg

Ga zo door

Goede communicatie en uitgevoerd zeer prettig vakmensen

goede praktische benadering

Zeer vriendelijke heren/duidelijke uitleg

Driessen

Nvt

Uiterst gemakkelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Kundige monteurs, 15min voor aankomst een bericht gekregen dat ze er aan kwamen. Dus nier onnodig hoeven wachten..

Monteur is fantastisch, zeer vriendelijk en professioneel. De klantenservice valt tegen

P.de Groot

goedkoop en betrouwbaar

Wat viel u in positieve zin op?

monteur kwam op afgesproken tijd