Geen speciale
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Afspraken worden goed nagekomen en werk wordt netjes gedaan
Wat viel u in positieve zin op?
Verwachtingen worden waargemaakt
Afspraken worden goed nagekomen en werk wordt netjes gedaan
Verwachtingen worden waargemaakt
Hij zag de ketel hangen en zei gelijk, ik doe hier niets aan, eerst alles wettelijk in orde dan kom ik terug, gewoon correct eerlijk duidelijk.
Lekker koffie drinken samen
prima onderhoud .vriendelijke monteurs redelijke prijs
vriendelijk behulpzaam
vriendelijke vakbekwame monteur
Vriendelijke monteur en alles aan de voorkant qua verloop ook als positief ervaren.
Geen haast klus
Net werk geleverd.
Vriendelijk
Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wat een mooie beoordeling voor onze service!
Helga
Kemkens BV
Achteraf lijkt het of een ouder apparaat, terecht of onterecht, wordt afgekeurd en een nieuw apparaat, met de nodige kosten, wordt aanbeveelt.
De monteur was vriendelijk en ruim op tijd* aanwezig (*niet op de aangegeven tijdsplanning) Ik laat nog wel een second opinion doen aangezien de HR-ketel mijn inziens heel goed werkt.
Dat is inderdaad niet handig Herman, als de monteur er eerder is dan volgens het afgesproken tijdsblok, gelukkig was u thuis. Ik wil u bedanken voor het invullen van deze review, we zullen het...
Vriendelijke monteur
Heel fijn u telefonisch gesproken te hebben mijnheer van Gelder, hopelijk kunnen wij u helpen met het aanpassen van de installatie.
Helga
Kemkens BV