32012 beoordelingen

32012 Reviews

Het duurde wel even voor we een afspraak konden maken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Lijkt een goede deal

Aardige monteur

Ditte Jansen

Erg prettig en kundig.

Wat viel u in positieve zin op?

Heel prettig in de omheen kundig

Nvt

advies en vriendelijkheid monteur

Barber Djivi

Altijd tevreden met Kemkens. Vriendelijk en goede service

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Barber, wat een mooie woorden voor onze service! Goed om te lezen dat wij u snel hebben kunnen helpen met de storing. Wij nemen uw positieve feedback ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de... Barber, wat een mooie woorden voor onze service! Goed om te lezen dat wij u snel hebben kunnen helpen met de storing. Wij nemen uw positieve feedback ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.
Helga

Piet Wagtmans

fijn en snel geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

netjes bericht wanneer ze komen

Van den Bogaert

Wellicht de combinatie voor het afsluiten van contracten voor diverse apparaten versimpelen

afsluiten ging snel en netjes; uitleg aan de telefoon prettig; monteur netjes, vriendelijk en kundig.

vriendelijkheid en behulpzaamheid personeel

Simone Marechal

Nvt

Fijn bedrijf, komt afspraken na, dringt niets op. Eerlijk in hun werk

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur bleef extra lang om onvoorziene werkzaamheden op te pakken.

Arie

Netjes en vakkundig

Aankomst monteur aangemeld

Geachte mijnheer Koffijberg,
Dank u wel voor uw positieve review, fijn om te horen dat uw zo tevreden bent over onze serviceverlening.

Jacqueline de Ridder Ambags

Omdat ze heel vriendelijk zijn en veel ervaring.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat leuk om uw positieve reactie te lezen, Jacqueline! Dank voor uw recensie en de mooie beoordeling met 5 sterren.
Helga