32016 beoordelingen

32016 Reviews

Geen idee

Aardige man

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze review. Wat fijn om te lezen dat u onze service zo positief beoordeeld. Dank voor de mooie woorden over onze... Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze review. Wat fijn om te lezen dat u onze service zo positief beoordeeld. Dank voor de mooie woorden over onze monteur.
Helga
Namens Kemkens BV

Hans Waegemakers

Eigenlijk geen

Wat viel u in positieve zin op?

Stiptheid in nakomen afspraken - professionaliteit/bekwaamheid monteur

Paul

Ik weet niet precies wat er gedaan is. heb geen bewijs van onderhoud gekregen ( per mail of bon)

prijs is prima, verder geen idee nog

geen opmerking

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste Paul, bedankt voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling voor onze service. Wat betreft uw opmerking over de informatie over het onderhoud; onze monteur heeft een sticker op het... Beste Paul, bedankt voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling voor onze service. Wat betreft uw opmerking over de informatie over het onderhoud; onze monteur heeft een sticker op het toestel geplakt met een QR-code, als u deze scant komt u op een webpagina met informatie over uw toestel.
Helga
Namens Kemkens BV

Dichtbij en goede service

De snelle werkzaamheden

Gijbels

Onze cv kachel komt van fa.Kemkens

Wat viel u in positieve zin op?

Positieve instelling en ter zake kundigheid van de monteur.

Eerst een afspraak maken, pas dan de maandelijkse bijdragen innen

Hoewel ik in het verleden goede ervaringen had, viel het nu echt tegen. Bij het aanmelden van het contract werd beloofd dat er binnen 2 weken contact zou worden opgenomen. Ik heb helaas zelf moeten... Hoewel ik in het verleden goede ervaringen had, viel het nu echt tegen. Bij het aanmelden van het contract werd beloofd dat er binnen 2 weken contact zou worden opgenomen. Ik heb helaas zelf moeten bellen, mailen (meerdere keren). Pas na 7 weken kon er een afspraak ingepland worden (ook daarvoor 2x moeten bellen)

vriendelijke man

Betere communicatie

nieuw aangebrachte ketel functioneert niet. onvriendelijk personeel, geen communicatie.

nog niets

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste heer, mevrouw, Heel vervelend om dit te lezen, een nieuwe ketel hoort zeker naar behoren te werken. Graag zou ik persoonlijk met u hierover in contact willen komen om te kijken of we u hier... Beste heer, mevrouw, Heel vervelend om dit te lezen, een nieuwe ketel hoort zeker naar behoren te werken. Graag zou ik persoonlijk met u hierover in contact willen komen om te kijken of we u hier mee kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Spijkers

Zijn voor de eerste keer geweest dus even afwachten

Een goede afspraak nagekomen

Goedemiddag heer/mevrouw Spijkers,
Fijn dat u voor ons gekozen heeft, zoals ik begrijp is de 1e inspectie inmiddels geweest.
Wanneer u een vraag of een storing heeft, kunt u ons altijd...
Goedemiddag heer/mevrouw Spijkers,
Wanneer u een vraag of een storing heeft, kunt u ons altijd bereiken via klantenservice@kemkens.nl of op nummer 088-5050330.
Met vriendelijke groet, Lenny namens Kemkens BV