32016 beoordelingen

32016 Reviews

A. den Hartog

Afspraak netjes op tijd en betrokken/kundige monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Positieve vriendelijke en kundige monteur

Ik ben tevreden over de wijze waarop het probleem wordt opgelest.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten . Helaas is het in deze koude periode drukker met afspraken, van mensen die zonder warm water en verwarming... Beste heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten . Helaas is het in deze koude periode drukker met afspraken, van mensen die zonder warm water en verwarming zitten. Deze gaan natuurlijk voor, maar houd dan ook in dat storingen of instalatiewerk, die indirect te maken hebben met warm water en verwarming, wat langer op zich kunnen laten wachten dan dat u van ons gewend bent. onze excuses hiervoor. Mocht u hierover nog met ons in gesprek willen gaan kunt u uiteraard mailen naar klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330. u mag dan vragen naar Yvonne.
Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Snelle reatie

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste Heer, mevrouw, Dank u wel voor uw reactie. We beseffen dat een dagdeel erg lang is. In het stookseizoen zijn we echter genoodzaakt de tijdsblokken wat ruimer te plannen dan in een rustigere... Beste Heer, mevrouw, Dank u wel voor uw reactie. We beseffen dat een dagdeel erg lang is. In het stookseizoen zijn we echter genoodzaakt de tijdsblokken wat ruimer te plannen dan in een rustigere periode. Toch is er altijd de mogelijkheid om samen met een klantenservice medewerker een passend ( korter) tijdsblok af te spreken en u krijgt nog een sms bericht voordat hij daadwerkelijk naar u onderweg is. Nogmaals dank voor het invullen van de review. Met vriendelijke groet, Yvonne, Kemkens.BV

Heldere communicatie - volgens afspraak verlopen - keurig afgehandeld

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/ mevrouw, dank u wel voor de positieve beoordeling en de mooie woorden voor onze service. Fijn dat de communicatie en de afspraak vlot verliep. Helaas hebben wij in deze winterperiode... Beste mijnheer/ mevrouw, dank u wel voor de positieve beoordeling en de mooie woorden voor onze service. Fijn dat de communicatie en de afspraak vlot verliep. Helaas hebben wij in deze winterperiode het wat drukker aan de telefoon waardoor de wachttijd wat langer is dan u van ons gewend bent.
Kemkens BV

Heijnekamp

Nog geen ivm 1 positieve ervaring

We zijn nog niet erg bekend met de service. Juist afgesloten. N.a.v. een storing blijkt dat onze ketel een nieuwe warmtewisselaar nodig heeft. Volgens de monteur gaat ons contract pas in nadat de... We zijn nog niet erg bekend met de service. Juist afgesloten. N.a.v. een storing blijkt dat onze ketel een nieuwe warmtewisselaar nodig heeft. Volgens de monteur gaat ons contract pas in nadat de ketel gerepareerd is.

Vriendelijkheid en deskundigheid

Riviera Marielle - Duinweg 137 Zoutelande

Telefonisch goed bereikbaar, deskundige deskmedewerkster gesproken, volgende dag weer goede communicatie en storing opgelost (top)

Ben

Nette deskundige monteur op bezoek gehad. Hij heeft onze vragen prima beantwoord.

Keurig te woord gestaan.

Jan van Katwijk

Alles is naar behoren uitgevoerd

Nette monteur

Lars Adams

Storing in de ochtend gemeld op een drukke koude dag, kemkens stuurt in de middag al een monteur die het (tijdelijk) oplost en de volgende dag terugkomt om het defecte onderdeel te vervangen.