32016 beoordelingen

32016 Reviews

Vereijken

Gooi die geautomatiseerde systemen zoals dit de deur uit en ga gewoon weer normaal goede service leveren. Telefonisch bereikbaar zijn bvb.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Wij hebben voor de tweede keer de hele dag zitten wachten op een monteur. Er is wederom niemand gekomen. Bellen lukt niet en op emails krijg ik geen antwoord. Dit is gewoon waardeloos. Maar ik krijg... Wij hebben voor de tweede keer de hele dag zitten wachten op een monteur. Er is wederom niemand gekomen. Bellen lukt niet en op emails krijg ik geen antwoord. Dit is gewoon waardeloos. Maar ik krijg dus wel deze geautomatiseerde evaluatie (terwijl er helemaal geen monteur is geweest)?

Wat viel u in positieve zin op?

Niets, er is helemaal geen monteur geweest. We hebben voor de tweede keer een hele dag voor niets zitten te wachten.

Beste mijnheer/mevrouw,
Heel fijn om u zojuist gesproken te hebben en om een nieuwe passende afspraak met u te mogen maken. Zoals gezegd heel vervelend dat de monteur niet geweest is zonder dat u daar over bericht ontvangen hebt, dit had zo niet gemoeten en wij nemen het mee als verbeterpunt.

Joosen

Zelf terugbellen en initiatief nemen

Planning loopt stroef; veel contact en zelfs bezoeken, maar nog steeds niet in de flow om gewoon een contract te hebben

Wat viel u in positieve zin op?

communicatieve vaardigheden van de medewerkers

Beste mijnheer Joosen,
Beste mijnheer Joosen,
Dank voor het invullen van deze review en de complimenten voor onze collega's. Mochten er nog vragen zijn over uw contract zou u dan contact met ons op willen nemen? U mag vragen naar Helga. Het telefoonnummer van onze klantenservice is; 088-5050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl

Nvt

De monteur was vriendelijk en heeft geholpen met onderhoudscontract aan te vragen wat ons niet lukte

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur een luisterend oor had

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat goed om te lezen dat onze monteur u zo goed en vriendelijk heeft kunnen helpen. Dank u wel voor de mooie beoordeling!

Sanders

Blijf goede service verlenen.

De laatste keer is de gemaakt afspraak volledig mis gegaan door toedoen van de monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur probeerde zijn schema passend te maken waar ik me aan had gepast. Daarna kwam hij alles niet na.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mevrouw Sanders, wat vervelend nu om te lezen dat de afspraak met u is misgelopen. Ik heb het even opgezocht in ons systeem en zie dat er een nieuwe afspraak is gemaakt voor u. Wij gaan ons... Beste mevrouw Sanders, wat vervelend nu om te lezen dat de afspraak met u is misgelopen. Ik heb het even opgezocht in ons systeem en zie dat er een nieuwe afspraak is gemaakt voor u. Wij gaan ons best er voor doen om te zorgen dat dit goed verloopt.

De Wit

Stuur een monteur die duidelijk is en zijn werk leuk vindt!

Bij het eerste bezoek op 10-01-24 had de monteur schijnbaar weinig zin. Onduidelijk of hij voor onderhoud of inspectie kwam. We hadden een afspraak voor onderhoud! Hij moest een beugeltje vervangen... Bij het eerste bezoek op 10-01-24 had de monteur schijnbaar weinig zin. Onduidelijk of hij voor onderhoud of inspectie kwam. We hadden een afspraak voor onderhoud! Hij moest een beugeltje vervangen of plaatsen wat ook weer onduidelijk was. En geen idee of dit nu gebeurd is …

Wat viel u in positieve zin op?

Tot nu toe niets maar was eerste bezoek.

Beste mijnheer de Wit,
Beste mijnheer de Wit,
Dank u wel voor het invullen van deze review. Ik heb het even opgezocht en ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze planning en dat er een afspraak is gemaakt voor het plaatsen van het beugeltje. Hopelijk is alles nu duidelijk, mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice 088-5050330.
Kemkens BV

geen probleem is te veel. altijd een luisterend oor

Wat viel u in positieve zin op?

de medewerkers blijven rustig en vriendelijk. Ook al geef ik aan dat het moeilijk is. Ik word gewoon geholpen.

Geen idee

Goede prijs, snelle dienstlevering en vriendelijke, professionele monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel een afspraak kunnen maken in een drukke periode.

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie fijn om te horen dat u tevreden bent over onze serviceverlening.

Kim van Eijck

Na beurt een kort rapport toesturen over constateringen / verrichte hand

Duidelijke communicatie, beleefd personeel

Wat viel u in positieve zin op?

Uitleg over wat er ging gebeuren tijdens de beurt

Jullie hebben mij heel vlug geholpen en de onderhoudsman was vriendelijk en behulpzaam

Behulpzame onderhoudsman

Rokven

De mail lezen zodat een monteur niet voor niks aan de deur staat.

Ik heb 2 dagen vantevoren door gegeven dat de afspraak niet kon doorgaan, toch stond de monteur voor de deur.

Wat viel u in positieve zin op?

Niks, onderhoud moet nog gedaan worden..

Geachte mijnheer/mevrouw Rokven,
Geachte mijnheer/mevrouw Rokven,
Heel vervelend dat de monteur ondanks uw afmelding toch aan de deur is geweest. Uw mail was jammer genoeg nog niet behandeld vandaar dat de monteur er toch was.
U ontvangt van ons een nieuwe uitnodiging voor het onderhoud van uw cv ketel.