32018 beoordelingen

32018 Reviews

De monteur was een perfect visitekaartje.

Wat viel u in positieve zin op?

De vakbekwaamheid van de monteur.

Monteur werkte netjes en grondig

Keurige service

Ga zo door

Netjes en v er stand van zaken

Goed geïnformeerd

Raoul

Afspraak was niet te wijzigen via de aangegeven website, moesten hiervoor bellen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid vakbekwaamheid en nuttige tips van de monteur.

Hoi Raoul,
Vervelend te horen dat het wijzigen via de site niet is gelukt. Gelukkig zijn we de hele dag bereikbaar om dit samen met en voor je te doen.
Groet Lenny namens Kemkens

Zie eerder: bied weer losse onderhoudsbeurten aan zonder vast te zitten aan servicecontract

k zou liever een losse onderhoudsbeurt afnemen, die mogelijkheid is er echter niet meer

Vriendelijke monteur

Sjors Huijnk

Zo door blijven gaan😁

Vakkundig

Fijn personeel

Hoi Sjors,
Bedankt voor je positieve beoordeling, hier doen we het voor.
Groet, Lenny namens Kemkens

J. L. J. Vissers

Prima service en vriendelijk personeel.

Bijzonder aardige monteur

Hallo Leo,
Wat fijn te horen dat je tevreden bent over onze collega en onze service. Dank je wel!
Groet, Lenny namens Kemkens

Particulier

Geen Top zo.👍

Wel Om de naam bekendheid, kundigheid en goed advies.

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis van en vriendelijkheid monteur.

Hallo,
Bedankt voor je positieve feedback en fijn te horen dat onze goede naam er voor heeft gezorgd dat je bij ons een contract hebt.
Groet Lenny namens Kemkens

Service vriendelijk, professioneel, met humor en storing perfect opgelost op zaterdagavond! Dank!

Het was een hele aardige man die kwam kijken met veel verstand

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur had veel kennis