32018 beoordelingen

32018 Reviews

Jolanda

Bij onderhoudsbeurt is water niet bijgevuld, toen viel de cv 2 weken later uit…

Twee keer geweest en probleem is niet verholpen. Mannen waren binnen 15 minuten weg naar iets een beetje aandraaien.

Rene

Zeker aanbevelen. Maar thermostaat van 3 maanden oud die je zelf erbij moet kopen werkte niet helemaal goed. Als het goed is nu gemaakt maar het kost dan toch €15 wat ik niet begrijp.

Bart knapen

Ze hadden ons al afgemeld en niet gekomen eindelijk na 4 keer bellen toch monteur en uit eindelijk nog niet geholpen zeer slecht voor het weekend met groot probleem blijven zitten

Paul

De service monteur deed het hoogst noodzakelijke maar verwees vrij gemakkelijk naar een ander bedrijf lekdetectie en liet het daarbij.

Mustafa

Ten eerste is het heel belangrijk om een onderhoud te plegen aan je CV- ketel, anders ben je nog veel duurder uit als hij defect is.
Ten tweede heb ik gezien dat de monteur heel professioneel...
Ten tweede heb ik gezien dat de monteur heel professioneel te werk gaat. Des te meer dit mij het vertrouwen geeft een contract bij kemkens aan te sluiten.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur gaf duidelijk aan wat er defect wad en hoeveel het kost voordat hij begon met zijn werkzaamheden.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur en goed advies

Storing gemeld, monteur 1 wist niets van warmtepompen. Monteur 2 maakte een noodvoorziening die niet werkte. De mevrouw van de storingsdienst heeft fantastisch gewerkt en gezorgd dat een... Storing gemeld, monteur 1 wist niets van warmtepompen. Monteur 2 maakte een noodvoorziening die niet werkte. De mevrouw van de storingsdienst heeft fantastisch gewerkt en gezorgd dat een fabrieksmonteur van Nefit alle problemen heeft opgelost. Verkkerde instellingen en aansluitingen. Ik heb heel veel moeite moeten doen om het opgelost te krijgen. Vakkennis op het niveau van Nefit zou wenselijk zijn.

Postelmans

Aanbevelen met de opmerking dat de storing aan de combiketel na twee bezoeken is opgelost.

Leon de Vet

Eerst monteur wist van toeten nog blazen en tweede monteur was erg lang bezig. Nog niet opgelost en tot slot zelf moeten regelen. Eerste monteur heeft temperatuur opnieuw geijkt en tweede dacht het... Eerst monteur wist van toeten nog blazen en tweede monteur was erg lang bezig. Nog niet opgelost en tot slot zelf moeten regelen. Eerste monteur heeft temperatuur opnieuw geijkt en tweede dacht het opgelost te hebben. Tweede monteur kan hier niets aan doen. Uiteindelijk zelf maar gaan googelen (wat er eerste monteur ook moest) en tot nu toe zelf op kunnen lossen