32019 beoordelingen

32019 Reviews

A.P.J. Broeksteeg

Met een waarschuwing: wees alert op de lange wachttijden. Zowel aan de telefoon als die bij de uiteindelijke komst van de monteur.

Na het eerste onderhoud ervaren we problemen met het geluid in de ketel. Lang wachten op de monteurs. Een ring vervangen. Dat blijkt niet de oorzaak. We gaan niet proberen.

Jan Andriessen

Ik had verwacht dat er op een Kemkens onderhoudskaart werd aangegeven wanneer de beurt was gedaan en wat de bevindingen waren. En evt. een goed advies als dat nodig was.

Wat viel u in positieve zin op?

Het ging snel, maar er werd niets uitgelegd

Goedemiddag Jan,
Goedemiddag Jan,
Dank voor je review. We zijn bezig met het plakken van een QR code op de installaties zodat je altijd alle informatie over de installatie kunt inzien. Dit kost tijd. Tot die tijd zou het inderdaad fijn wanneer de monteur dit invult voor de klant. Dit heeft zeker onze aandacht.
Lenny namens Kemkens BV

Maas

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Professioneel werk en respectvolle behandeling

Wat viel u in positieve zin op?

rust en kalmte tijdens het werken aan de ketel

Goedemiddag,
Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over ons en de werkzaamheden van onze collega bent. Hier doen we het voor.

Ronald Donkers

Vlot tot abonnement gekomen, afspraken nagekomen, eerste servicebeurt zeer prettige monteur, tijd ervoor genomen. Prima hoor.

De monteur

Goedemiddag Ronald,
Bedankt voor je reactie en goed te horen dat je tevreden bent over onze medewerker en onze snelle dienstverlening.

Bakker

Duidelijkheid!

Wat viel u in positieve zin op?

Monteuse was zeer duidelijk van staat ketel

Goedemiddag Ria,
Wat fijn te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en onze medewerker.