32019 beoordelingen

32019 Reviews

4 uur tijdslimiet

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Service is goed, alleen de komst tussen 08:00 en 13:00 vind ik wat ruim genomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap in de vorm van service afronden

Prettig en professionele uitleg

We blijven hopen op een goede samenwerking.

Kemkens kwam op ons heel betrouwbaar over.

een jonge enthousiaste monteur.e

Snelle service, goede uitleg, en goed advies

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle en goede service, neemt tijd om uit leggen als je er naar vraagt

goede service

goed

Bosch

Lang moeten wachten ,maar nu een contract

bijzonder gemotiveerde monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hallo Roy en Marlies,
Heel erg bedankt voor jullie goede review, altijd fijn tevreden klanten te horen.
Groet Lenny namens Kemkens

Koolen

Geen alles was perfect geregeld.

De monteurs zijn allemaal gecertificeerd en die bij ons was die was zeer vriendelijk. Kregen diverse mailtjes dat de monteur onderweg was naar ons.

Wat viel u in positieve zin op?

De correctheid van de monteur en de uitleg van de monteur.

willemse

Goede en netjes werk

Netheid

Kwaliteit blijven borgen van personeel zodat ik volgende keer ook wen kundige werknemer heb

Ik werd geholpen door een kundige en vriendelijke man.

nauwkeurig personeel