32019 beoordelingen

32019 Reviews

Janssen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima service ,prettige monteur

Prettige en kundige monteur

Goedemiddag,
Dank voor de goede review. Dit horen we graag.
Lenny namens Kemkens BV

Geen idee, pas 1 keer langs geweest. Vorige eigenaren hadden ook contract bij jullie. Dus wij dachten , dan hebben zij er al kennis meegemaakt. Het is namelijk geen standaard systeem bij ons huis

Plezierig kundig persoon

Voorkomen en kundigheid

Nvt

ieder zijn eigen keuze

nvt

Heb een contract gekregen met tarief maar eerder ook een brief met prijsstijging. Onduidelijk is of deze nog wordt doorgevoerd of dat hij al is verdisconteert. Geef dat aan in de briefwisseling

Werkt netjes en klant vriendelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Informatie van monteur tijdens aanwezigheid

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hallo Berrie, dank voor je reactie.
Even een korte toelichting op de prijsstijging. Deze gaat in per 1 januari 2024.
Mocht je in 2023 een contract hebben afgesloten, dan blijf je hetzelfde...
Hallo Berrie, dank voor je reactie.
Mocht je in 2023 een contract hebben afgesloten, dan blijf je hetzelfde bedrag betalen en is de indexering niet van toepassing.
Lenny namens Kemkens BV

Fam van Kuyck

Ik ben tevreden, monteur Delano heeft ons zeer goed geholpen. Monteur Stefan heeft een verkeerde inschatting gemaakt waardoor wij ruim 1 week geen verwarming en warm water hadden.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Jammer dat u even moest wachten voordat alles in orde was maar goed om te lezen dat onze monteur Delano het probleem heeft verholpen voor u Fam. van Kuyck. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat hij... Jammer dat u even moest wachten voordat alles in orde was maar goed om te lezen dat onze monteur Delano het probleem heeft verholpen voor u Fam. van Kuyck. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat hij de complimenten ontvangt. Dank u wel voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling.
Helga
Namens Kemkens BV

Slechte informatie en oplossingen

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat enorm jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag zou ik hierover met u in contact komen, helaas heb ik via deze weg geen gegevens van u. Zou u contact met ons willen opnemen via klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330 en vragen naar Helga.
Kemkens BV

Beste mijnheer/mevrouw,
Allereerst bedankt voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling over onze service en vriendelijkheid van onze collega's. Jammer dat u wat langer moest wachten voordat u contact met ons had, deze periode van het jaar is wat drukker voor ons aan de telefoon. Ook jammer om te lezen dat wij u niet verder hebben kunnen helpen met de storing. Mocht ik u op enigerlei wijze kunnen helpen hiermee dan kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330 en vragen naar Helga.
Kemkens BV

Baas

We hadden een probleem na aankoop nieuw huis. We hebben ons aangemeld voor een service contract, en daarna was het goed en snel opgelost!

verstand van zaken