32019 beoordelingen

S. Tkachenko

Duidelike afspraken, goede service

Afspraken nakomen

Frans Ruskus

Tot nu toe nog geen net klant geworden

Duidelijke uitleg en gelijk reparatie uitvoeren.

open gesprek en duidelijk

Uitstekende service door vriendelijke en deskundige vakmensen.

Beste mijnheer/mevrouw,
Vriendelijk dank voor het invullen van deze review en uw mooie woorden. Wij zullen uw opmerking ter harte nemen en er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.
Kemkens BV

Goede ervaring vorige eigenaar, eenvoudig afsluiten onderhoudscontract en maken afspraak. Prettige monteur.

Prettige hulpvaardige monteur

Snelkw, vakkundige service. Vriendelijk.

Beste mijnheer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat u onze service zo positief ervaren heeft en dat er meteen een nieuwe afspraak met u gemaakt is.
Met...

Martin de Wit

Professionals

Vriendelijke en snelle afspraak

Goedemiddag heer/mevrouw van den Hoven,
Hartelijk dank voor je goede beoordeling, altijd fijn te horen dat een klant tevreden is, hier doen we het voor.
Fijne dag verder.

Van den Hoven

Vlotte, nette service.

Uitleg bij de werkzaamheden

Probeer het tijdsvak waarin het bezoek kan plaatsvinden te verkleinen

Professioneel

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur nam de tijd om eea uit te leggen.

Deskundige vakmensen,vriendelijk en doen wat ze zeggen.

Claassen

Voel mij slecht behandelt.
Niet door de monteur maar door het bedrijf.

Goedemiddag mijnheer Claassen,
Goedemiddag mijnheer Claassen,
Wat vervelend dat u zicht slecht behandeld voelt door ons bedrijf, dit is zeker niet de bedoeling van ons. Ik zie dat u problemen had met de verbinding van uw ruimtethermostaat met uw Wifi. Dit is heel vervelend maar wij kunnen dit niet verhelpen en daarvoor hebben wij u ook doorverwezen naar Honeywell. Ik hoop echt dat de Ruimtethermostaat nu goed verbind met uw Wifi.