32019 beoordelingen

32019 Reviews

Slecht telefonisch contact te leggen en ook het specifieke probleem wat ik als klant doorgeef komt niet als zodanig correct bij de monteur voordat deze langs komt.

Beste mijnheer/mevrouw,
dank voor het invullen van de review. Wat jammer dat het contact en de communicatie met onze klantenservice niet helemaal is verlopen zoals u van ons mag verwachten; wij gaan dit meenemen als verbeterpunt. Helaas hebben wij op dit moment te maken met een grotere drukte dan de rest van het jaar. U kunt ons behalve telefonisch ook bereiken via de mail of het storingsformulier via onze website. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze monteur en dat hij u goed heeft kunnen helpen met de storing.
Kemkens BV

1) Onderhoudscontract is duur. 2) De storing is direct na onderhoud opgetreden omdat het onderhoud niet goed was uitgevoerd. Dat kost mij dus ook 2x thuis blijven, vervelend. 3) Storing is wel snel... 1) Onderhoudscontract is duur. 2) De storing is direct na onderhoud opgetreden omdat het onderhoud niet goed was uitgevoerd. Dat kost mij dus ook 2x thuis blijven, vervelend. 3) Storing is wel snel en netjes opgelost.

Beste,
Hartelijk dank voor het invullen van deze review. Wat goed om te lezen dat de storing snel verholpen kon worden.
Helaas zijn wij de laatste weken inderdaad wat moeilijker bereikbaar...
Beste,
Helaas zijn wij de laatste weken inderdaad wat moeilijker bereikbaar via de telefoon en fijn dat u via een andere weg contact met ons heeft opgenomen, zodat de afspraak gemaakt kon worden. Wij nemen uw opmerkingen over onze bereikbaarheid en het verlopen van de afspraak mee als verbeterpunten voor onze service.

Goede service

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor het invullen van de review en de mooie woorden over het vakmanschap van onze monteur!
Ik begrijp uw opmerking over het inplannen van de afspraak,...
Beste mijnheer/mevrouw,
Ik begrijp uw opmerking over het inplannen van de afspraak, helaas is het in drukke tijden niet altijd mogelijk om aan te geven in welk dagdeel onze monteur bij u kan zijn. We zullen uw opmerking ter harte nemen als verbeterpunt.

Samson

Vriendelijk, deskundig

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank dat u de moeite heeft genomen om deze review in te vullen en heel fijn dat u het contact met onze collega's positief heeft ervaren. Gelukkig kon de monteur al de volgende dag langs komen. Wij nemen uw opmerking ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de toekomst zo tevreden zult blijven over onze service.
Kemkens BV

Prettige monteur die zijn best gedaan heeft om voor mij een goedkopere thermostaat te vinden.

Beste mijnheer/mevrouw,
Vriendelijk dank voor het invullen van de review en de mooie beoordeling. Helaas zijn de wachttijden in deze periode van het jaar wat langer dan u van ons gewent bent, wij doen ons best om dit te verbeteren. Wat fijn om om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteur en dat hij voor u de juiste thermostaat heeft gevonden.

Snelle en goede service

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat goed om te lezen dat onze monteur de storing snel voor u heeft kunnen verhelpen en dat u ons goed heeft kunnen bereiken. Heel fijn dat u ons een positieve beoordeling geeft, dank hiervoor.

Blijf zo doorgaan

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

goede communicatie en professionele service

Wat viel u in positieve zin op?

aangenaam contact met servicemonteur

Reparatie goed geregeld en afgewerkt

Beste mijnheer/mevrouw,
Vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling. Mooi om te lezen dat de reparatie goed is verlopen. Hopelijk werkt alles nu weer naar behoren.
Met vriendelijke...

Eerste ervaring heel positief

Wat viel u in positieve zin op?

Eerste persoonlijke contact heel positief, duidelijk, netjes

Els

Volgens mij hebben de meeste mensen onderhoudsafspraken