32019 beoordelingen

32019 Reviews

Jack Walraven

Nadat ik de melding telefonisch heb doorgegeven stond de monteur na 32 minuten aan de deur.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer Walraven,
Beste mijnheer Walraven,
Dank voor het invullen van de review en wat goed om te lezen dat de storing zo snel opgelost kon worden voor u. Heel fijn dat u onze service zo positief heeft ervaren. Wij nemen uw opmerking ter harte en zullen ons best er voor doen dat u in de toekomst net zo tevreden zult zijn over onze service.
Kemkens BV

Jeroen De Wit

Vriendelijke monteur

Wat viel u in positieve zin op?

advies naar toekomst en kleine extra verbetering rookafvoer

Hans Gertsen

Ga zo door

Goede service en betrouwbaar

Goede organisatie

J. Verhees

Netjes optijd en vakbekwaamd

De uitleg

Geen.

Ik vond dat de onderhoudsmonteur nogal erg snel klaar was. Dit zegt echter niets over de kwaliteit van het onderhoud. Ik weet ook niet hoeveel tijd er staat voor een onderhoudsbeurt.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur en duidelijke uitleg.