32019 beoordelingen

32019 Reviews

Korter tijdvak waarin de monteurs komen. Tussen 12 en 17:00 vind ik te groot

Niet; omdat je geen service kunt krijgen zonder contract. Wel: omdat de service goed is.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteurs, nemen de tijd om het uit te leggen

Eerste afspraak niet via een brief sturen maar mail

Wat viel u in positieve zin op?

Zelfde monteur die bij vorige bewoner kwam

A van den Broek

Ik ben zeer blij met dit onderhoud contract. Veilig gevoel.

Vriendelijke monteur

Heb nooit een probleem gehad met Kemkens en de vele voorgaande firma's gedurende zo'n 38 jaar.

Planning was niet optimaal

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur heeft weg netjes gewerkt

Beste mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor het invullen van de review, we zullen proberen in de toekomst de planning beter aan uw wensen aan te passen.
Met vriendelijk groet

H.Vermeulen

Dit handhaven.

Persoonlijke benadering en duidelijke antwoorden op onze vragen.

Wat viel u in positieve zin op?

De bereidheid vragen te beantwoorden

Beste heer/mevrouw Vermeulen,
Hartelijke dank voor het invullen van de review en uw mooie beoordeling voor onze service.
Met vriendelijk groet,

Henri Kiezenberg

De service die ik kreeg was prima

Prettig contact met monteur. Vertelde ook wat die ging doen.

Aardige man

Beste heer Kiezenberg,
Beste heer Kiezenberg,
Hartelijk dank voor het invullen van de review en uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over onze service. Wij gaan er voor zorgen dat u de komende jaren net zo tevreden zult zijn.