31991 beoordelingen

31991 Reviews

Kees

Eeerste contolbeurt, Vakkundige monteur.

Vakmanschap en service

Frans van Tilburg

Ga zo door

Zeer fijne monteur die ook het een en ander uitlegde over de cv ketel

Aardige monteur

Nette en kundige monteur did goed naar mijn disgnose luisterde dn daarip snel tot de oplossing kwam.

Treuren

Hadden de eerst keer de verkeerde buitenjonit bij zijn een andere dag terug moeten komen

De 1e monteur legde een mat over onze vloer van de hal om beschadiging te voorkomen. Het 2e stel monteurs ruimde het gruis netjes op en overlegde met ons over de temperatuurinstelling

Johan

Ik vraag me af of de monteurs wel voldoende kennis hebben

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste heer van Erp,
Dank u wel voor uw moeite om ons feedback te geven.
Beste heer van Erp,
Dank u wel voor uw moeite om ons feedback te geven.
Hopende dat alles nu in orde is met uw cv-installatie wil ik u nadrukkelijk zeggen dat de monteur een goede notitie heeft achter gelaten voor als de klacht onverhoopt mocht terug komen.
Schroom niet om ons dan te contacten.
Kalinka
Namens Kemkens

Was zeker een goede service maar jullie zijn pas 1 keer geweest dus ben ik nog terughoudend. Eerste ervaring was positief

Wat viel u in positieve zin op?

aardige en spontane medewerker bij vragen goede uitleg gekregen