32019 beoordelingen

32019 Reviews

De snelheid

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Met vriendelijke groet

Geen. Helemaal tevreden.

Monteur die kwam was erg professioneel.
Ook erg vriendelijk. Een visitekaartje voor Kemkens!

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur veel moeite voor zijn klant doet.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening We gaan er voor zorgen dat u de komende jaren net zo tevreden zult zijn.

x

Ontzorgen

de monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en een fijne dag verder.

J.Vermeer

Reeds aanbevolen, na inspectie afgewezen, terwijl de buurvrouw de zelfde woning heeft de zelfde ketel en het zijn huizen van een paar jaar oud.

VITALIS

Goed bezig, houden zo

Vriendelijkheid, informatie en nakomen van afspraak.

Bereidbaarheid

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling, hier doen we het voor!
Kemkens BV

Echt elke jaar langs komen?

Goed service, maar niet meer 1xjaar en dus duurder geworden

Wat viel u in positieve zin op?

Aardig monteur, goed werk uitgevoerd en goed advies gegeven

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Dank voor uw review. Fijn dat u een tevreden klant bent. Het is ons alleen niet duidelijk wat u met uw vraag bedoelt. Omdat u anoniem reageert kunnen wij u dit niet persoonlijk vragen. Zou u uw gegevens anders door willen geven aan klantenservice@kemkens.nl zodat we hier persoonlijk op kunnen reageren. Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 088-5050330.
Met vriendelijk groet,

van der Brugh

Snelle service .

Beste mijnheer van der Brugh,
Beste mijnheer van der Brugh,
fijn u even gesproken te hebben en te horen dat het probleem door onze monteurs is opgelost. Wil ik u nog vriendelijk bedanken voor het invullen van de review en de mooie beoordeling.

Carl-peter Goossen

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de extra service rondom de click direct dezelfde week geplaatst kon worden

Beste mijnheer Goossen,
Beste mijnheer Goossen,
hartelijk dank voor het invullen van de review en uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over onze snelle service. Wij gaan er voor zorgen dat u de komende jaren net zo tevreden zult zijn.

A de Kort

Maken van een afspraak verliep niet goed

Goedemiddag mijnheer de Kort,
Goedemiddag mijnheer de Kort,
Onze welgemeende excuses omdat de afspraak met onze monteur, bij u, meerdere malen verkeerd is gelopen. Ik heb de desbetreffende afdeling gewezen op hun fouten maar helaas kan ik die niet meer terug draaien. Ze gaan hier in de toekomst aan werken. Nogmaals onze excuses.