32051 beoordelingen

32051 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Onderhoud van cv-ketel.Deskundig en netjes.Korte wachttijd en goed advies mbt energie in de komende jaren.

De vakbekwaamheid

Aardige man, loste even een ander verwarmings probleem op. Werkte netjes.

Wat viel u in positieve zin op?

Ook advies over andere zaken waar ik echt wat aan had.

Prettig contact met de monteur

Wat viel u in positieve zin op?

heldere uitleg en antwoorden op mijn vragen.

C van Schijndel

Netjes en al onze vragen goed uitgelegd

Wat viel u in positieve zin op?

De bekwaamheid vriendelijk ende tijd om vragen te beantwoorden

Arianne

Monteur nam de tijd om storing toe te lichten zodat ik deze de volgende keer zelf kan oplossen

Beste Arianne,
Beste Arianne,
Vriendelijk bedankt voor het invullen van de review en de mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is en dat onze monteur u een goede uitleg heeft gegeven.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank uw wel voor het toesturen van de feedback, fijn dat u even de tijd genomen hebt.
Kemkens BV

Doe het gewoon in 1 keer goed, dat scheelt een hele hoop emailverkeer.

De administratieve afhandeling was in het begin ronduit belabberd.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur die de servicebeurt heeft gedaan, was vriendelijk, correct en professioneel.
De monteur die er eerder was ivm een storing zijn wij minder tevreden over.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, ik begrijp dat u niet tevreden bent over onze service verlening en daar zou ik graag met u over in gesprek gaan. Helaas reageert u anoniem en kunnen wij uw gegevens niet achterhalen. Zou u uw klacht naar ons door kunnen mailen op klantenservice@kemkens.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

gjh brekelmans

Nvt

Duidelijke communicatie vooraf; representatieve monteurs.

Reprentatieve monteurs

Van der Ven

Pro leem snel en goed opgelost.

Beste mevrouw/mijnheer van der Ven,
Beste mevrouw/mijnheer van der Ven,
Wij willen u graag bedanken voor de mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u onze reactiesnelheid als positief heeft ervaren en dat het probleem snel is opgelost. Aangezien de storing zich voordeed op zaterdag heeft u waarschijnlijk gesproken met een collega van de storingsdienst, wij nemen uw opmerking mee als verbeterpunt.

Zie boven

Nog nieuw bij kempkes dus nog ervaring

Wat viel u in positieve zin op?

Nog geen ervaring i.v.m. nieuwe klant