31997 beoordelingen

31997 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

duidelijk

j linders

Kan nog geen oordeel geven misschienmvolgende
keer

nog geen ervaring met firma

Wat viel u in positieve zin op?

er zijn vragen bij waar ik geen antwoord op kan geven deze heb ik een ster gegeven

B.C.S.A. Frans Bakx

Ik was van plan alles te laten demonteren en de installatie terug te brengen in de oorspronkelijke staat, maar het vertrouwen is zo laag dat ik dat niet aandurfde.

Krol

In kunnen loggen en daar je persoonlijke gegevens zoals adres, telefoon kunnen beheren

goede communicatie, sms melding als monteur er aankomt, goede monteur

vriendelijkheid monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor de goede review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze diensten en monteur. Inloggen in uw gegevens kan inderdaad niet omdat de gegevens gekoppeld zijn aan het contract en... Hartelijk dank voor de goede review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze diensten en monteur. Inloggen in uw gegevens kan inderdaad niet omdat de gegevens gekoppeld zijn aan het contract en daar niet zomaar wijzigingen in aangebracht kunnen worden. Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

de Groot

Vriendelijkheid

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat fijn te lezen dat u tevreden bent over de ketel en de vriendelijkheid van mijn collega. Wat kunnen we nog verbeteren om de score iets hoger te krijgen. We staan altijd open voor tips.
Groet...
namens Kemkens BV

De kundige monteur die voor het gaslek kwam, maakte veel goed

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat vervelend te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met het plaatsen van de ketel. Heb begrepen dat het inmiddels verholpen is. Mocht er nog iets zijn kunt u altijd contact met ons opnemen... Wat vervelend te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met het plaatsen van de ketel. Heb begrepen dat het inmiddels verholpen is. Mocht er nog iets zijn kunt u altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Jan Tielemans

Ook alles netjes opgeruimd.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat fijn te horen dat u zo tevreden over ons bent en dat u onze collega's waardeert. Dank u voor de mooie review.

Gerard

Positieve houding van alle medewerkers.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank je Gerard voor je positieve review. Dit horen we heel graag en hier doen we het ook voor. Jammer dat er even iets mis ging met het expansievat maar hier zijn ze mee bezig om dit goed voor je op... Dank je Gerard voor je positieve review. Dit horen we heel graag en hier doen we het ook voor. Jammer dat er even iets mis ging met het expansievat maar hier zijn ze mee bezig om dit goed voor je op te lossen.
namens Kemkens BV

Ruime dienstverlening, snelle reactie en goede service