32019 beoordelingen

32019 Reviews

Timothy

Graag monteur reden van onderhoud / service meegeven. Geur- stankoverlast en drukverlies. Dit was bij monteur niet bekend. Dus het probleem mbt drukverlies (0,05 - 0,1 bar/week) is niet opgepakt,... Graag monteur reden van onderhoud / service meegeven. Geur- stankoverlast en drukverlies. Dit was bij monteur niet bekend. Dus het probleem mbt drukverlies (0,05 - 0,1 bar/week) is niet opgepakt, ook al was me dit telefonisch wel toegezegd. Volgens monteur is dit te weinig verlies om ergens lekkage vast te stellen zonder lekkage sporen. Mbt geur- stankoverlast, gaf de monteur aan dat de afstelling niet in orde bleek en dat er op het ketelhuis iets niet goed vast genoeg vastzat. Dit zou mogelijk de geur- stankoverlast veroorzaakt hebben…

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur stond je vriendelijk te woord.

Rem

Installatie

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen Rem,
Dank je wel voor je review, ik ga je verbeterpunt over de communicatie doorzetten naar de desbetreffende afdeling zodat dit met de monteurs kan worden besproken.
Met...
Goedemorgen Rem,
Monique
Kemkens BV

Advies en persoonlijk contact

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hallo mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve review, uw verbeterpunt (geen uitleg) ga ik bij de desbetreffende afdeling melden zodat zij dit kunnen bespreken met de monteurs.
Met...
Hallo mijnheer/mevrouw,