Will Roeffen

Ging snel

Betrouwbaar

Ga vooral zo door

Emiel Van Gemert

Tijdvak korter aangeven, niet tussen 8:00 uur en 17:00 uur komt onze monteur maar, tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

A.G. Le Mire Klijn

Snelle en goede service

Kunt u dit toelichten?

Dezelfde dag nog probleem opgelost

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle hulp bij oplossen probleem

N.v.t.

Ik zou graag een klantvriendelijker systeem zien voor de planning. ‘We komen tussen 12 en 17 uur’ is niet erg klantvriendelijk; je moet dan toch de hele tijd beschikbaar zijn; voor veel mensen (ik... Ik zou graag een klantvriendelijker systeem zien voor de planning. ‘We komen tussen 12 en 17 uur’ is niet erg klantvriendelijk; je moet dan toch de hele tijd beschikbaar zijn; voor veel mensen (ik in elk geval) betekent dat: vrij nemen van je werk. Dit kan beter en vooral klantvriendelijker.

Houben

Ondanks dat ik nog geen onderhoudscobtract had viel er toch wat te regelen ivm storing. Alsnog snel contract afgesloten en de installateur was er daarna binnen een week.

Kunt u dit toelichten?

De aanmelding via de site ging niet soepel en tot 2x kwam de aanmelding niet binnen. Na veel heen en weer bellen is het uiteindelijk toch gelukt.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er op korte termijnijn toch een installateur langs kon komen.

Reactie Kemkens Storing:

Fijn dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Dank voor uw feedback,
Jammer dat het niet gelukt is om via onze website het contract aan te melden.
Wij nemen het mee ter...
Jammer dat het niet gelukt is om via onze website het contract aan te melden.
Wij nemen het mee ter verbetering van onze service.
Met vriendelijk groet, Yvonne namens Kemkens BV

De buitenunit van de warmtepomp staat op een plat dak.

Geef de monteur een ladder mee, of maak duidelijk dat het de klant zijn verantwoordelijkheid is dat de monteur ook hier bij kan.

Reactie Kemkens Storing:

Hallo, dank u wel voor uw positieve review en u heeft hier dus echt een punt waarmee ik aan de slag ga.
Het is voor onze servicemonteurs heel fijn om in hun bon te kunnen zien of ze een trap of iets dergelijks nodig hebben om bij het toestel te kunnen.
Monique
Kemkens BV