Snelle service

Effe bellen

Wat viel u in positieve zin op?

Eerlijkheid en het benoemen van wat de storing kan zijn.

Reactie Kemkens Storing:

Wat leuk om deze positieve reactie te lezen! Heel mooi om te lezen dat je zo tevreden bent en zo goed te spreken over de kundigheid en de uitleg van onze monteur.
Met vriendelijke...
Kemkens BV

Momenteel weet ik geen tips.

Reactie Kemkens Storing:

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Dank u wel voor de mooie woorden voor onze monteur en de positieve beoordeling!
Kemkens...

Blijf zo precies werken

Reactie Kemkens Storing:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en dat u zo goed te spreken bent over het SMS-bericht dat gestuurd wordt zodra de... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en dat u zo goed te spreken bent over het SMS-bericht dat gestuurd wordt zodra de monteur onderweg is. Wij nemen uw woorden ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.

Ga zo door

Reactie Kemkens Storing:

Hartelijk dank voor de mooie woorden over de vriendelijkheid van onze collega's! Wij nemen uw woorden ter harte en zullen ons best voor doen dat u in de toekomst net zo tevreden zult... Hartelijk dank voor de mooie woorden over de vriendelijkheid van onze collega's! Wij nemen uw woorden ter harte en zullen ons best voor doen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.

Reactie Kemkens Storing:

Dank u wel voor de mooie woorden voor onze monteur! Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn. We zullen er voor zorgen dat u in... Dank u wel voor de mooie woorden voor onze monteur! Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn. We zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.

Nvt

Reactie Kemkens Storing:

Dank voor uw recensie en de mooie beoordeling met 4 sterren!

W. van Leth

Wij zij zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en kennis van uw monteurs.

Kunt u dit toelichten?

De lekkage is niet verholpen, maar uw monteur heeft ons een detectie bedrijf aanbevolen

De behulpzaamheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Wij hopen dat dit zo blijft.

A hellemons

Snelle service

Kunt u dit toelichten?

Bellen en het is geregeld

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Advies noteren, dan krijgt klant een volgde keer hetzelfde advies.

Reactie Kemkens Storing:

Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en voor de positieve beoordeling. Wij nemen uw opmerking ter harte ter verbetering van onze service.
Met...